maanantaina, elokuuta 27, 2018

Haaste FightBack Runiin!

Viime viikolla oli jälleen vuorossa perinteinen 

FACE THE CANCER

hyväntekeväisyysgolfkisa Naantalin Aurinko Golfissa.
Ilmassa oli suuren urheilujuhlan ja luokkakokouksen tuntua kun iloinen golfaajalauma pyrähti sadekuuron jälkeen Aurinko Golfin kentälle.

Kisan "suojelijana" toimi tällä kertaa Suomen positiivisin sisupussi,

PEKKA HYYSALO

joka on itse vuodesta 2010 asti taistellen toipunut vakavasta onnettomuudesta. Syy Pekan mukana oloon löytyy tuosta vasemmalta kainalosta. Face the Cancer - tiimiin kuuluva ihana Mallu on hoitanut Pekkaa ja veljeskatrasta näiden ollessa pieniä.
Kuten Face the Cancer tiimin, myös FightBack ja Pekan asenne elämään ja muiden auttamiseen on inspiroinut minua ihan valtavasti ja turkulaisia kun ollaan, ylpeys oman kylän pojasta kuuluu meille kaikille :) 


Yritykselleni avautui golf-kisan jälkimainingeissa mahdollisuus tehdä yhteistyötä Pekan ja FightBack teamin kanssa ja olen tästä kovin ylpeä! 
Tulemme jatkossa siis ideoimaan yhdessä Pekan hyväntekeväisyyskampanjan tukituotteita FightBack verkkokauppaan ja tapahtumiin.

Ekat uutuudet tulevat myyntiin jo lauantaina FightBack Run tapahtumaan. Kehuvat meitä nopeiksi :)
HAASTE FIGHTBACK RUNIIN 1.9.2018

Haluankin haastaa sinut mukaan Turkuun, FightBack Runiin yhdessä työkavereiden, ystävien ja perheen kanssa. Päivän tarkoituksena on kokoontua liikkumaan yhdessä, kävellen tai juosten, hymy huulilla. Samala voimme kannustaa Pekkaa omassa kuntoutumisessaan ja hyväntekeväisyystyössään.

FightBack Run on sillälailla matalan kynnyksen urheilutapahtuma että voit juosta tai kävellä, lyhin matka on alle 3km ja kierroksia voi ottaa vaikka kuinka monta! Osallistumismaksu on 12,00€ ja hyvän mielen saa kaupan päälle!


Voit ilmoittautua täällä:


NÄHDÄÄNHÄN LAUANTAINA!
Sanna

ps. TÄTÄ TODELLAKIN SAA JAKAA! 
Olis ihan mahdottoman kiva saada paljon väkeä liikkeelle hyvän asian puolesta!

SHARE:

2 kommenttia

 1. Ihana, positiivinen Mallu! Ystäväni nuoruusvuosilta. Olen viime vuodet seurannut sydän syrjälläni Mallun taistoa syöpää vastaan. Vitsit mikä taistelija tuo upea nainen onkaan! Hienoa, että sinä Sanna liputat tämän tärkeän asian puolesta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, on upeaa tavata tällaisia taistelijoita ja nostaa lippu salkoon hyvien juttujen puolesta :)
   Malluun on ollut kunnia tutustua, upea nainen!

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig