lauantaina, elokuuta 04, 2018

Elokuun alun huonekaluvalssi olohuoneessa

Tiedätteks yhden sellaisen tyypin joka päätti kesän kuumimpana viikkona vaihtaa olohuoneen kalusteiden paikkaa, pestä lattiat ja ruuvata lampunkin vielä uuteen osoitteeseen? Juu, mä tiedän kans. Löytyy täältä Turusta! Selkeä syy ja seuraussuhde tälle hullunpuuskalle kuitenkin on olemassa. Ulkona oli liian kuuma tehdä mitään, vaikka siellä odottaa tusina tuoleja ja pari pöytää hiomista, maalaamista ja päällystystä. Sisälläkin on liian kuuma tehdä mitään remonttia vastaavaa vaikka täällä odottaa muutama seinä sutia ja muijaa. Mutta soffaa, sitä passaa aina pyöritellä Pilkkikaverin kauhuksi :)

Alkuperäinen ajatus oli pyyhkäistä lattiat ja pölyt mutta koska siivoaminen on toooooooodella tylsää ilman sisustamista, pyöräytin ensin Hakolan toiselle seinälle, nojatuolit ja lipaston toiselle, vaihdoin muutaman Svensk Tennin elefantit pinkistä keltaiseen ja yhdistelin vähän tipuja ja seeproja joukkoon. Autenttisen viidakontunnelman näiden kanssa luo kitukasvuinen peikonlehti ja mehiläispesä katossa muistuttaa pikkupiruista jotka vaanii mun lonkeroa puutarhassa.
Simmottis, äkkiä se kävi kun sen osaa. Itseäkin nauruttaa ja varsinkin kun helteisenä lomapäivänä voi palkita itsensä lonkerolla!

Muutoin on siivoamiset ja sisustukset rajoittuneet ERITTÄIN suppeiksi, kuka hullu sitä näillä keleillä. Mutta odottakaas vaan kun Pilkkikaverin loma alkaa elokuun puolivälin kieppeillä...sitten alkaa tapahtumaan! Kaksin on aina kivempaa puuhastella, sanoo nimimerkki "läheisriippuvainen" :)

Mutta mutta, varsinainen asiani oli kehua retostella tuolla ihanalla Alvar Aallon Mehiläispesä -lampulla. Ostin sen yhteen projektiin jo keväällä ja kun jäi ylimääräiseksi, äkkiäkös se paikkansa löysi meiltä.  Ja hyvän paikan löysikin! Illat alkaa mukavasti pimenemään ja samantien katse kääntyy valaistukseen. Kesäkirpulta löytyi puolivahingossa toinen designaarre mutta siitä sitten myöhemmin.

Nyt on kuitenkin niin että tämä mehiläinen syrjäytti meidän aiemman kattovalaisimen  (kuva viimeisenä) joten tiedustelen mitä kauniimmin onko jollain kiinnostusta ostaa tuo aikaisempi tanskalainen kaunotar? Laitan sen Faceen ja Toriin myyntiin tuotapikaa mutta ois kiva jos joku lukija huutais HEP sitä ennen.

Saattaapi olla että tulossa on lähipäivinä muutenkin pieni BLOPPIS tänne blogiin, mulla kun ei ole mahdollisuutta osallistua sunnuntaiselle Åblogien kirppikselle ;(

Nyt pitää rientää, moikka!
Sanna

SHARE:

12 kommenttia

 1. Kivalta näyttää uusi järjestys ja tuo mehiläispesä on aivan ihana valaisin <3
  Lämmintä viikonloppua Sanna <3

  VastaaPoista
 2. Iiiihanan kesäinen, kevyt ja raikas fiilis olkkarissa💞 (en oo unohtanut sitä Turkkusenreissua, on vaan ollut niin hitokseen kuuma, että vanha mittään jaksa, mutta onhan meillä aikaa 😂)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Pepi kaikki aika maailmassa ja puhelimetkin toimii. Nyt on ollut liian kuuma kaikkeen...

   Poista
 3. Aivan ihanaa, raikasta ja viihtyisää. Aina on aikaa ja mahdollisuus rymsteeraukseen siivouksen lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on rymsteerattava niin saa siivouksestakin hyvää mieltä.

   Poista
 4. Teillä on kyllä hyvänmallinen olohuone, kun siellä tuo valssi onnistuu aina niin, että vistat ovat hyviä monella eri tavalla!
  Tuo keltainen on kyllä niin kuin ikiaurinko tuossa huoneessa <3 Ja mehiläispesä sopii ihan nappiin. Uskallatko pitää ikkunoita auki ollenkaan näin kiukkuisten mehiläisten aikana??
  Eloisaa elokuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uskalln, ei ne meille sisälle tunge kun ulkona on kivempaa :)
   Eloisaa sinnekkin...

   Poista
 5. Hyvä Sanna,sulla tuota energiaa riittää👍Meillä on tänä kesänä energiat keskitetty ampiaisten häätämiseen mitä moninaisimmin ja innovatiivisimmin konstein..🐝

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, on niitä amppareita riittänyt! Ulkona dyöminen on ollut vähän niin ja näin, tarkkana saanut olla ja pelkään ettei pahin ole edes vielä käsillä... nautitaan silti elokuusta!

   Poista
 6. Oijoi miten raikkaalta teidän olkkari näyttääkään! Keltainen ja vihreä on mainio väripari ja ne kun maustaa mustalla ja valkealla niin avot! Ihanaa reissua lapsosen luo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Teija, mä näin just että sullakin on keltainen elokuu! Miten se nyt maistuukin niin hyvälle 💛 ja kiitos, lapsosen luona on ihanaa!

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig