torstaina, syyskuuta 20, 2018

Syysterassilla

Ai mitkä kelit meitä hellii, vieläkin!

Täällä näppiksen takana istuva henkilö on ollut kuvausreissulla Kreikassa, maannut sängyn pohjalla kummallisen taudin kaatamana ja nyt kerätään virtaa syysviimoihin vielä näistä auringon kultaamista päivistä, joka ikisestä.

Puutarhan syyskukat on vielä hankkimatta, terassit ihan vinksin vonksin, kasvihuone odottaa talvehtijoita kuivahtamaan mutta periaatteessa kaikki voi hyvin.

Törmäsin Facebookissa Kukkakauppa Broncon postaukseen jossa Niina oli nostanut esiin viime vuoden syyspostaukseni ja olin ihan että HÄH! Ooks mä rakentanut tuollaisen syyskattauksen viime vuonna? Missä välissä?
Niin kai sitten. Näytti niin hyvältä että inspiroiduin itsekin ja ajattelin että jos näitä kauniita päiviä jatkuu vielä (joo joo, luen otsikoita, arktinen kylmyys tulee) meitsi tempaisee joku päivä puutarhan ja terassin vielä kerran uuteen uskoon ennen niitä oikeita syyskylmiä ja nappaa kameran käteen.
Ja kivahan sinne sitten on hipsiä kahvikupilliselle vaikka vähän vilpoisempaakin olis.
Vieläkös te viihdytte puutarhassa vai joko on pistetty pillit pussiin?

Kas tässä, iloksi ja inspiraatioksi viime vuotisia syystunnelmia terassilta, olkaa hyvät!

Sanna
SHARE:

3 kommenttia

 1. Ihana tunnelma kuvista välittyy. Itse haluaisin vähän laittaa tuota takapihaa, mutta naapurit pilaa sen fiiliksen. Jos sen perheen isäntä ei ole pihalla vetämässä röökiä non stoppina, niin sitten heidän koiransa on siellä räksyttämässä jokaista liikettä koko piha-alueella. En tiedä, miten saisin nuo aidan raot umpeen laitettua. No pähkäilyt jatkuu.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Sanna <3

  VastaaPoista
 2. Oijoi miten ihana tunnelma kuvista välittyykään! Tuo triangelin mallinen lyhty on hurmaava,
  löytyykö sitä Ideatalon valikoimista? Ihanaa pyhäpäivää <3

  VastaaPoista
 3. Tekisi mieli kääriytyä villapeittoon ja istua tuonne kuviin, on kaunista <3

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig