tiistaina, kesäkuuta 19, 2018

Juhannuskattauksia ja lepopaikkoja

Juu juu, tiedetään että juhannuskeleistä ei vielä tiedetä! Mutta ikuisena optimistina luotan siihen että päästään nauttimaan puutarhasta, kattamaan kauniisti ja juhlimaan yötöntä yötä kukin tahoillamme. Täällä suunnitellaan jo juhannuksen koristeluja, pitkältä tuntuvaa suven juhlaviikonloppua ja tietenkin ruokalistaa. Rakennetaan ehkä taas daybed kuormalavoista ja otetaan kirja käteen. Kaivelin aikaisempien vuosien kattauskuvia inspiraatioksi, itselleni ja teille. Samoilla elementeillä mennään tänäkin suvena, puutarhassa, Lippakioskissa tai Pikkutalossa.

Juhannuksen menoliikenne tarkoittaa täällä siirtymistä tontin toiselta reunalta toiselle. Päätalosta tuohon puutarhan puolelle ja Pikkutaloon. Ei lossijonoja, ei ruuhkia, ei pakkaamista. Sopii meille, on sopinut jo 10 vuotta. Joinain vuosina Pilkkikaveri on päivystänyt koko juhannuksen ja varsinkin silloin olen ollut kiitollinen että oma puutarha antaa eväät nauttia juhannuksesta, yksinkin. Koska on jälleen se joka 4. vuosi (futiksen mm-kisat), televisio on viritetty Pikkutaloon ja juhannus aikataulutetaan jalkapallon mukaan. Toki täytyy myöntää ettei meilläkään ihan kaikkia pelejä tuijoteta, otetaan rusinat pullasta ja lopun aikaa kuunnellaan taustalta mitä siellä tapahtuu. 

Täällä silitetään jo servettejä ja mankeloidaan liinoja ja toivotaan että kelit suosii. Ja jos ei, onhan Suomessa vietetty suven juhlaa ja nautittu auringosta viimeiset...mitä siitä nyt on...6-7 viikkoa putkeen eli antaa sataa jos on sataakseen!

Joko teillä on selvät sävelet juhannukseen?
SannaSHARE:

9 kommenttia

 1. Ihanan näköisiä kattauksia <3, niin kaunista <3 Keskikesän juhla on hienoa aikaa. Vielä hakusessa kattaukseen juuri nuo kauniit lasit? Itselläni niitä vasta 4kpl, kuohuviinilasia. Mistä olet hankkinut sarjaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, aikoinaan Lovisan Aitasta Ruskolta. Rakastan näitä! Kannattaa soittaa ja kysyä onko vielä!

   Poista
  2. Kauniita ovat <3 Taidanpa kysellä, kiitos. Hyvää Juhannusta !

   Poista
 2. Ihanat kesäfiilikset!

  Meillä perinteiset menot appivanhempien luona, jossa myös ystäviä ja miehen sisko perheineen. Hyvinsyönti on pääohjelma. Matkaa 70 km, mutta sekin menee yleensä alle tunnissa jopa juhannusliikenteessä.

  VastaaPoista
 3. Sinivalkoinen kattaus on aina kaunis (siis minun mielestä). Ihania kuvia ja tunnelmia. Täällä ollaan huomenna lähdössä viettämään juhannusta Karkkilaan, ihanaa!
  Oikein ihanaa juhannusta sinne teillekin <3

  VastaaPoista
 4. Iloista ja aurinkoista keskikesän juhlaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa ja valoa myös sinne! ☀️☀️☀️

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig