torstaina, joulukuuta 15, 2016

Superkaunis Avelia!

Yksi maamme kauneimmista sisustusliikkeistä - Avelia - oli tänä syksynä suljettu pitkän tovin, tulipalosta johtuen. Paikalle piti siis päästä heti avajaisviikolla, vaikka kävellen. Avelia on ihan pikkuisen Turun ulkopuolella, Ruissalossa ja meiltä sinne tuli matkaa 9,5km. Repussa oli kamera ja kukkaro, ajatuksissa jouluostokset ja sisustukset. Molemmat tuli hoidettua kunnialla. "Kyllä piti akalla oleman kova hinku ostoksille", sanoi Pilkkikaveri kun tuli hakemaan. Joo, ostoksillekin, mutta sen lisäksi Aveliassa on pitäjän parasta pannukakkua! Ja kaiken lisäksi se on gluteenitonta ja laktoositonta! Arvatkaa maistuiko kahden tunnin kirpeän kävelyn päätteeksi? Jep...
Sitäpaitsi, se oli loppujen lopuksi Pilkkikaveri joka sitä lompakkoa heilutteli!

Rehvastelinko jo eilen, mä tosiaan olen jo hoitanut kaikki lahja-asiat! Ihan mahtavaa! Nyt saa keskittyä...en mä oikein tiedä mihin...johonkin kivaan! Vaikka blogiin :) Mut hei, tässä kuvia Aveliasta, kannattaa piipahtaa pidemmältäkin! Lupaan teille elämyksen, raikkaan, hallitun kokonaisuuden mahtavissa puitteissa!

Jouluun on vielä aikaa, nou stress, jooko :)
Sanna


SHARE:

13 kommenttia

 1. Pellavaa, kristalleja, lamppuja ja niin paljon muuta ihania juttuja...tiedän missä mun pitää käydä ens kesänä :)
  Ihanaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Voih, tuonne on ikävä! Ja sua tietty kans!!! :D

  VastaaPoista
 3. Aveliaan on ikävä! Turkuun myös. Jouluvalmistelusi ovat hyvällä mallilla ja olet reipas. Minäkin kävelisin mieluust tuonne, mutta matkaan saa lisätä 180. Jouluttelua! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Liian pitkä matka mut onneks nelipyöräiset kulkee...

   Poista
 4. Täydellinen päivä sinulla ❤ Reippailun (aikamoisenkin sellaisen) jälkeen voi hyvillä mielin herkutella ja shoppailla aivan ihanassa ympäristössä.

  VastaaPoista
 5. Toi on niin ihana kauppa ❤️

  VastaaPoista
 6. Koko miljöö Avelian ympärilläkin on niin makee. Ja aina vaan paranee. Lisäksi todellakin plussaa gluteenittomista pannareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avelian tytöt on niistä tosi ylpeitä ja syystäkin!

   Poista
 7. Tuonnehan pitää päästä <3 Kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig