keskiviikkona, joulukuuta 14, 2016

Joulun tunnelmia Pikkutalossa

Pikkutalossa on rakennettu tänä vuonna joulua varsin maltillisesti. On istutettu kukkia, tuunailtu sammaleesta asetelmia ja kaivettu esille kaikki joulun rakkaimmat koristeet. Takka tulilla, viini lasissa, kynttilät palamassa ja joulu soimassa. Lahjat on hankittu, ruoat on listattu ja joulustressi on tänä vuonna käännytetty ovelta. Kyllä tässä iässä jo pitää osata tehdä ja delegoida ilman turhia puhinoita, eikö?

Kameraa olen pitänyt tuossa hyllyn kulmalla valmiina, napsinut kuvan silloin, toisen tällöin ja tässäpä meidän joulunalusistutuksia ja koristeluja iloksi ja inspiraatioksi. Huonekuusista on tullut todellisia lemppareita, osa kun säilyi mainiosti viime vuodelta. Sammal on tavattoman käyttökelpoista ja helppoa istutuksissa (sitä saa ostaa laatikoittain mm. Viherlassilasta) ja hyasintit on halpa tapa saada joulun tuoksu tupaan. Koristeissa on uutta, vanhaa, perittyä ja paikattua. Niitä monivuotisia traditioita ja uutta twistiä. 

Liikutuksen kyynel käytiin vuodattamassa eilen Tuomiokirkossa, Lucia lähetettiin kulkueessa kohti kauppatoria ja loppuviikosta uusitaan vielä muutaman kranssipohjan eukalyptuksen oksilla. Huomenna taidan viedä teidät jouluostoksille Turun seudulle :)

Voikaa hyvin ja nauttikaa tästä joulunalusajasta!
SannaSHARE:

5 kommenttia

 1. Kaunista jouluista tunnelmaa. Sinulla onkin joulun valmistelu jo hyvällä mallilla. Meillä jatkuu vielä siivous ja leipomiset on tarkoitus tehdä tulevana viikonloppuna. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Sammaleen käyttö asetelmissa on kyllä kaunista. Kuulin, että jos hyasintin sipulin ympärille kiepauttaa sammalta, hyasintti pysyy pitkään hyvänä, eikä tarvitse kuin sumutepullolla välillä samnalta kostuttaa.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa Sanna <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva tuo kynttilä mariskoolissa! Mulla jää nuo skoolit jostain syystä aina kaappiin mutta taidanpa apinoida ja laittaa lyhdyiksi. Ihanaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 4. Mä niin olen aina tykännyt noista huonekuusista, valitettavasti vaan kerristaloasunnot on niille kuolemaksi 😐

  Kivalta näyttää pikkutalon joulunodotus 😘

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniita asetelmia sulla on. Sammal on kiva, antaa ihanaa vehreyttä. Ihania noi kynttilätkupit ja tuikut. Hauska toi missä on kynttilä ja valkosipuli :)

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig