lauantaina, joulukuuta 17, 2016

Hyvää läheltä- kotimaista pikaruokaa

Eilen piipahdettiin pitkästä aikaa Kauppakeskus Myllyssä ja allekirjoittanut oli pudottaa silmät päästään. Olipas se kasvanut isoksi! Juu, en ole kauppakeskusten asiakkaana niitä aktiivisimpia, Myllyn laajennuksestakin on jo parisen vuotta ja tämä oli neitsytmatka :)

Syy visiittiin oli joulutervehdys uuteen Zici- kanaraflaan joka avasi ekan ravintolansa Myllyyn tuossa marraskuun puolella. Kesällä Zici vaikutti ja vakuutti ruokavaununa Turussa joenposkella ja festareilla hyvin arvosanoin. Joulutervehdyksen syy oli tietenkin se että Zici on Ideatalon asiakas eli työvaatteet tulee meiltä :)

No, asiaan...

Pirun hyvää pikaruokaa!
Meidän kahden hengen raati maisteli kotimaisesta perunasta tehdyt ranut, lähellä kasvaneet kanat ja valkosipulidipit sun muut. Täydet pisteet kaikille. Kana oli todella mehukasta, ranut erinomaisia ja se fiilis millä perheyritys pyörittää tätä lähiruoka-pikaravintolaa on myös täysi kymppi. Samoin kuin annosten koko. Olis melkein riittänyt 1 annos kahdelle lounaaksi.

Että ihan vaan vinkkinä jos pyöritte Kauppakeskus Myllyn ostokiimassa ja alkaa huikomaan niin sitä alusta loppuu kotimaista lähiruokaa löytyy Myllyn uusitun osan ravintolamaailmasta :)

Tehokasta lauantaita kaikille,
Sanna

SHARE:

4 kommenttia

 1. Myös multa plussat Zicille! Lyö KFC:n kana-annokset mennen tullen!
  p.s. Myllyn uuden puolen avauksesta on kulunut vuosi :) Muru, sun
  pitää EHDOTTOMASTI piipahtaa Myllyssä useammin :) :) Tämä
  oli kutsu lounastärskyille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväksytty! Juu, paljon oli kaikkea ja kaikille. Tällainen maalaistyttö melkein hätääntyi noin isossa paikassa :) Mutta lupaan piipahtaa!

   Poista
 2. Juu, hyvältä näyttää ruoka. Mä taas voisin elää kauppakeskuksissa, musta on ihanaa kun kaikki on saman katon alla = laiska liikkuja :D
  Ihanaa viikonloppua Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni voisi, ainakin siitä päätellen miten paljon siellä oli väkeä ;) mut mä oonkin tällainen dinosaurus...

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig