perjantaina, maaliskuuta 22, 2019

Rakas keittiön astiakaappi

Kukkuu, mä oon taas täällä!

Kun se kamera kerran tuli kaivettua naftaliinista, samantien nappasin kuvat meidän ihanista uusista "verhoista". Edelleenkään en ole innostunut hankkimaan verhoja ikkunoihin mutta kuka kieltää uusimasta niitä astiakaappiin? Heheh :) Ja tämä saakelin kamera kaipaa edelleen huoltoa!

No, viis siitä. Vanha koulun kaappi, vetoisuus noin miljoona astiaa ja edelleen ilman laseja, haittaaks se? EI! Aina voi ommella verhot suojaksi. Sain jo pari vuotta sitten päähäni että tähän tarvitaan ehdottomasti musta-valkoiset ruutuverhot ryhdittämään vaaleaa kaappia mutta näin kauan kesti että löytyi sopiva kangas, oikean kokoinen ruutu ja luonnonvalkoinen pohja. Arvatkaa mitä, tein nämä H&Mn pöytäliinasta! Niks naks ja koneella loput. Tykkään! Vahvat värit, vahvat kuviot ja musta & luonnonvalkoinen just passeli tuohon kaappiin ja pärjää mustien talon ikkunanpielien & voimakaskuvioisten tuolinpäällisten kanssa.

Monta kertaa on ollut suunnitelmissa myös lasien tilaaminen kaapin oviin, saa nähdä josko lähivuosina...ei se ole niin tarkkaa tuon aikataulun kanssa kun jäädäkseen ollaan täällä Pikkutalossa.

Tällaista tällä kertaa :)
Sanna

Ai niin, tuo harmaa tuoli 2. kuvassa on myytävänä. Kokeilin uutta maalia josta sain näytteen ja kiva siitä tuli mutta liian haalea meille. Ostaisko joku 50€lla?

SHARE:

10 kommenttia

 1. Tuo kaappi sopii täydellisesti pariksi kauniin ja rouhean seinän kanssa. Ihana yhdistelmä, kiva kun innostuit kuvaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, mekin tykätään tästä parivaljakosta 🖤

   Poista
 2. Hyvin sopii verhot käyttöönsä :) Ei niillä laseilla ole niin kiiru kun kangas suojaa hiukkasen pöyltä niitä miljoonia ;) Iloisen keltainen tuolikin pilkistää kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän kaunis yhdistelmä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava kaappi, sopii verhoineen päivineen teille kuin nenä päähän! <3
  Iloista oloa ja kauniita kevätpäiviä Sannalle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nih, joskus se nenä ja pää kohtaa 😬 Kivaa eloa Taina 🔆

   Poista
 5. Onpa kaunis astiakaappi ja tosiaan, täydelliset verhot <3
  Ihanaa viikonloppua Sanna!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä näyttää kauniilta ihan kaikki❣️

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig