tiistaina, maaliskuuta 12, 2019

Hakolan sohva kävi kylvyssä

Valkoisen sohvan kylpypäivä

"Hakolaskalle" koitti kylpypäivä kun aurinko paistoi sopivassa kulmassa olohuoneeseen ja paljasti sydäntalven soosit sohvalla. Ihanan ihana Cosy pääsi ensin Vanish -kylpyyn ja sitten kolmenkympin pyöritykseen koneeseen. Ja siis päälliset, ettei nyt kukaan ymmärrä väärin :)

Muistutus itselleni, ÄLÄ OSTA SOHVAA JOSSA EI OLE IRTOPÄÄLLISIÄ! En osta. Eikä ole tarvettakaan. Ollaan erittäin tyytyväisiä tähän Hakolan Cosyyn, varsinkin kun siinä on tarpeeksi valkoiset päälliset just meille. Rungon paikalleen asettaminen käy aamujumpasta mutta onneksi sitä ei tarvitse pestä ihan joka kerta kun heittää tyynynpäälliset koneeseen. Ja huomaatteko, kätevä emäntä suojaa huopien kanssa päädyt ja Pilkkikaverin nimikkopaikan... noin viikon ajan :) sitten on taas huovat huiskinhaiskin ja meno rentoa Pikkutalon sohvalla. Niin kuuluukin, mutta jos nyt viikon säilyisi siistinä?

Tyynyiksi valikoitui keväänkeltaista ja sinistä, rakkaita elefantteja ja muutama ruåttalainen raita. Ja tietenkin Svensk Tennin lintuja. Vanhoja tuttuja siis, kaappien kätköistä. Keltainen huopa on uusi hankinta, H&M Homesta osui silmään mutta nyt vähän harmittaa etten kysynyt Loviisan aitasta Lexingtonin villahuopaa vaikka muistin että siitä löytyy keltainen. Se olisi varmaankin ollut laadukkaampi vaihtoehto, tämä alkaa nyppääntyä jo. Noh, tyhmä pää ja silleen...ehkä opin, ehkä en.

Maininnan arvoinen: Svensk Tennin ihanan ihana ison iso tarjotin jonka sain joululahjaksi esikoiselta. Miten se tietääkin mistä tykkään. Mua ei sitten yhtään haittaa sekoittaa iloisesti elefantteja, seeproja ja tipusia, ruutua, raitaa ja lentäviä mattoja. 

Yöksi on luvattu 17 astetta pakkasta, kevätpäiväntasaus häämöttää jo ensi viikolla ja lunta piisaa... näillä mennään kun ei muutakaan voida. Aurinko on kuitenkin ihana valoilmiö ja aamut ovat valaistuneet jo kummasti. 

Huomaan että mun pitää viedä kamera huoltoon, aika blurria hommaa on kuvaaminen tällä hetkellä. Mutta tässä kuitenkin ihan luvattoman paljon auringon valaisemia kuvia, huuruista viis, se on kattokaas kevät nyt!

Ilon kautta ystävät!
Sanna

Svensk Tenn elefantenArtek mehiläispesäSHARE:

7 kommenttia

 1. Ihanan raikas keväinen look teidän kodissa ❤️
  Aurinkoista keskiviikkoa sinulle Sanna

  VastaaPoista
 2. Teidän olohuone on kuin synonyymi sanalle kevät :)
  Valoa, iloa ja aurinkoa toivotellen!

  VastaaPoista
 3. Meillä oli aiemmin nahkasohva, joka oli helppo pitää puhtaana. Uusi sohva on kangasverhoiltu, myös runkoverhoilun saa irti. Maksoi toki enemän, mutta tästä(kin) sohavsta on toivottavasti iloa pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 4. Jahas, blogger on heittänyt mut ulos täältä mutta kiitos ihanat Outi ja Clia, kevät tosiaan paistaa nyt täydeltä terältä sisään!
  Ja Tuuli, meilläkin mietittiin nahka / kangas mutta valkoisen kohdalla valinta oli aika selvää :) Toivottavasti sulla on iloa yhtä paljon kuin meillä ja ajattomana sohvana uskon ettei ihan heti vaihdeta tätä mihinkään.

  VastaaPoista
 5. Niin ihanan keväistä! Keltainen piristää ihan selvästi. Kevät on selvästi sohvapäällysten pesuaikaa. Kyllähän niitä pesee, kun kone hoitaa homman, mutta se silitys, huh!

  VastaaPoista
 6. Pakko vielä mainita että näitä ei tarvitse silittää! Suoraan koneesta paikalle, ei siis kuivuria ja ovat illaksi istuttavissa.

  VastaaPoista
 7. Voi kun kiva nähdä sinunkin kuveja 😁 Tuo keltainen on kyllä niin ihana valopilkku, katselen sitä mahottoman mielelläni - muilla!
  Mun täytyy kyllä tuo Cozykin koeistua joskus, Lazy kummittelee edelleen päässä ja sielussa, mutta kun en ole varma mahtuisko se kääntymään eteisestä olkkariin... (ja itseasiassa mä niiiiin kuolaan Lazyn kulmasohvaa 🤣😂🙈🤭 - ei auta edes sanoo, että kevättä rinnuksissa kun nää sohvahommeli on ihan omassa sarjassaan täällä...)
  Ihanaa kevättä, armastus 😘

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig