sunnuntaina, helmikuuta 11, 2018

Terveisiä Rakenna & Sisusta -messuilta!

Rakenna & Sisusta -messut ovat jälleen täydessä vauhdissa täällä Turun Messukeskuksessa ja väkeä on jo heti aamusta mukavasti liikkeellä! Istuskelen tässä D-hallin trendialueella kirjoittelemassa teille, ympärillä Sisustuksen Trendikartta 2018, messuvieraita kahvilla ja vilinää käytävillä. Tästä(kin) tulee hyvä päivä.

Kahteen ekaan messupäivään on mahtunut paljon kivoja kohtaamisia, keskusteluja sisustamisesta, oppeja uusista tuulista ja materiaaleista ja tuttuja kasvoja. Palaute positiivista, media kiinnostunutta ja kaiken kaikkiaan tuntuu että olemme onnistuneet inspiroimaan kovin monia sisustuksesta kiinnostuneita tviikonloppuna. Kiitos teille kaikille.

Huomaattekos, olo on jo vähän haikea koska on messujen viimeinen päivä. Tämän jälkeen Trendikarttakuutiot tyhjennetään ja tuotteet matkaavat takaisin koteihinsa. Olemme keränneet tarkoituksella Trendikartan tuotteet Turun alueen sisustusliikkeistä, antiikkiliikkeistä ja Turun Ekotorilta. Näin olemme tehneet sisustustrendien seuraamisen meille ihan tavallisille sisustajille mahdollisimman helpoksi. Toki osa tuotteista on jo myyty suoraan täältä kuutioista, noudettavaksi messujen päättyessä mutta inspiraation iskiessä on helppo suunnata asiantuntijan pakeille "lähikauppaan" ja tutustua valikoimaan myymälässä. Mutta sitä ennen, tervetuloa vielä tänään tänne Rakenna & Sisusta -messuille Turkuun!

Puran vielä yhdessä postauksessa ensi viikolla tarkat tuotetiedot kaikista kuutioiden tuotteista, mutta jos jokin kiinnostaa jo messuilla käydessä, nykäiskää hihasta, täällä ollaan koko päivä!

Näihin tunnelmiin,
Sanna

SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihanat trendiboxit! Ottaisin sieltä vaikka mitä - tuon kylppärin peilin, jossa nahkahihna nyt ainakin ensin alkuun!! Juurikin semmoinen on ollut mielessä. Kellot, matot, pöydät - kaikki tunnistettavaa Sannaa :) Tykkään!!

  VastaaPoista
 2. Voi kun olisin ajoissa tsekannut junalippuja, olis ollut "lapsivapaa" viikonloppukin 😉

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania sisustusboxeja.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Sanna <3

  VastaaPoista
 4. Noissa boxeissa on kyllä kiva toteutus ja hieno idea, että kaikki sisustustavarat ovat periaatteessa jokaisen kuluttajan ulottuvilla...

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig