torstaina, helmikuuta 15, 2018

Huikea päivä Venemessuilla

Pitkän työrupeaman jälkeen päätin eilisiltana että palkitsen itseni extrareissulla Helsingin Vene18Båt messuille. Messissä vain minä ja kamera, aikaa riittävästi ja kohteena ihana Riva Iseo - moottoriveneiden kuningatar Italiasta. Tuumasta toimeen, kamera kainaloon ja aamujunaan mars.

Voi kuinka kaunis hän on! Siinä ensimmäinen ajatukseni kun saavuin paikalle ja löysin ihailuni kohteen. Mua melkein ujostutti kuvata tuota mielestäni maailman kauneinta venettä. Meillä on Riva -veneiden kanssa pitkä yhteinen historia, monia muistoja isän perintönä, puhumattakaan rakkaudestani Italiaan.
Ja siinä se oli, liipaisimen päässä, sormin kosketeltavissa, ihailtavissa ja kuvattavissa. Kerron salaisuuden, taisin halata ja antaa suukonkin. Rakastan!Rivan ohjaamoon ei ymmärrettävästi päässyt sisälle mutta sain kuvattua sen varsin mainiosti isosiskonsa kannelta. Boat Store Finland on nimittäin tuonut messuille myös upean Ferretti Yacht 450 mallin ja tämän kannelta voi mukavasti ihailla myös Riva Iseon ohjaamoa.

Tottakai kuvasin myös parhaani mukaan tuon uljaan valkoisen Ferrettin ja ihastelin asiaankuuluvasti ja hartaudella kaikki upeat toiminnot ja yksityiskohdat mutta myönnän, vaikeaa oli keskittyä kun mieli laukkasi Rivaan. Haah, sanaleikki! Riva on nähkääs suosikkikaupunkimme tuolla Pohjois-Italiassa, Garda-järven sylissä!

Ihastukseni oli suuri kun huomasin veneiden vieressä esittelytiskin jossa oli Ferretti Groupin veneiden pienoismalleja. Ja taas kamera lauloi!
Niin hassulta kuin se saattaa kuullostaa, mulla oli ihan super rentouttava, ihana päivä. Omissa ajatuksissani kuljeskelin, nautin suunnattomasti ja inspiroiduin monesta asiasta. #yrittäjänvapaus, ei hassumpaa :) Tässä vielä kaunislinjaiset kaverukset ulkoapäin. 
Kiitos jos jaksoit kulkea tänne asti kanssani, suosittelen myös piipahdusta Venemessuille jotka ovat avoinna vielä tämän viikon sunnuntaihin asti. Italian ihmeet löydät Boat Store Finlandin osastolta 7m128. Kuiskaa terveiseni Iseolle :)
Sanna
Boat Store Finland on yritykseni  -Ideatalon- asiakas mutta tätä postausta ei ole tehty kaupallisessa  yhteistyössa vaan rakkaudesta Riva-veneisiin.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Siis wau! Heti alkoi päässä vilistä eläkepäivät oman murun kanssa, kierreltäisiin ympäri vesistöjä ja asuttaisiin veneessä...Voi vapautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis voi wau! Mulla vilisi päässä vaikka mitä :)

      Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig