maanantaina, lokakuuta 30, 2017

Joulunäyttely on avattu!

Totta se on vaikka miten päin maistelisi, enää alle 2 kk jouluun!
Huhhuh!


Joulu ja sen tuomat kiireet ovat värittäneet arkeani jo alkusyksystä enkä pistä yhtään vastaan. 
Joulu on meille liikelahjakauppiaille se vuoden kiireisin sesonki. On uudistuttava, tarjottava parastaan  ja mentävä asiakkaan asemaan. Etsittävä ne sopivimmat lahjat kaikille sidosryhmille ja jokaiseen budjettiin. Oltava liikkeellä oikeaan aikaan ja jo viikkoja ennen sitä.
Mainoslahjoilla on taipumus ja taito toimia siltana asiakkaan ja yrityksen välillä ja seuraava  ohjenuora on minulla aina mielessä kun suosittelen asiakkaille liikelahjoja.

- Onnistuneesta yrityslahjasta voi alkaa elinikäinen asiakkuus -


Puhuimme joulusta Kukkakauppa Broncon yrittäjäkollegan Niinan kanssa ja vertailimme yhteisen  juhlakauden vaikutuksia ja aikatauluja. Molemmilla kokemusta 20 vuoden ajalta ja Bronco on myös erikoistunut yritysten vihersisustamiseen ja tapahtumakukituksiin, eli samalla syrjällä ollaan.


Siitä lähtikin ajatus yhdistää ja palvella asiakkaat samalla kertaa, tuntuvasti ennen joulusesongin huipennusta ja kiireisiä joulunaluspäiviä. Niina kutsui (tai voipi olla että kutsuin itse itseni) Broncon tiloihin esittelemään ne talven parhaat, kirkkaimmat joulun tähdet joilla voi muistaa yrityksen henkilökuntaa, asiakkaita. Niina on maanantain aikana rakentanut Broncoon joulutunnelmaa, ensimmäiset huonekuuset on jo esillä ja huomenna viritetään Michael Bublen joululevy soimaan. Eka päivä oli jo täynnä huikean kivoja kohtaamisia, markkinointi-ideoita ja hyvien tarjousten ansiosta tilauskirja täyttyi mukavasti.
Ja arvatkaapas kuinka kivaa on kun on pitkästä aikaa työkaveri! Normaalina arkena juttuseurana ei ole kun Prinsessa Leija ja Paavi :)

So happy!


Musta tuntuu että kuulette meistä useasti tällä viikolla!
Huomenna pääsette seuraamaan kukkakauppiaan arkea kun nappaan kameran mukaan ja loppuviikolla rakennellaan kaikkea kaunista jouluksi.
Voi miten inspiroivaa!

Tervetuloa meille, livenä tai blogin kautta!
Jos tulette livenä, meillä on varattuna kaikkea kivaa kävijälahjoiksi :)

Sanna ja Niina


SHARE:

4 kommenttia

 1. Joulu on muistamisen aikaa.Ensimmäiset lahjat on jo hankittu.Vielä ei kuitenkaan paketissa.

  VastaaPoista
 2. Jos totta puhutaan, sama täällä! Hyvän matkaa jo hankinnat suoritettu :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin ensimmäiset lahjat jo valmiit ja paketissa :)
  Ihania nuo talolyhdyt. Mukavaa viikkoa sinulle Sanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi, sinne myös :) Ja jep, ihan pähkinöinä noista valotaloista :)

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig