sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2017

Tavataanko Hansatorilla Naistenpäivänä 8.3?

KYLLÄ!

Olis taas uusia haasteita edessä...ja tällä kertaa kutsun teidät kaikki mukaan! Tammikuisen Tyksin vierailun yhteydessä Naistenklinikan ylilääkäri Seija Grenman kysyi kaffepöydässä että oliskos meillä ideoita miten heidän asiantuntijansa voisivat jakaa mahdollisimman paljon tietoa ja tavata meitä naisia

NAISTENPÄIVÄNÄ

Useimmat meistä ovat jossain vaiheessa elämäänsä heidän asiakkaitaan mutta moni kysymys on vailla vastausta ja vaiva askarruttaa. Käärittiin hihat, pistettiin töpinäksi näiden upeiden naisten kanssa ja nyt 

TAVATAAN 8.3 HANSATORILLA KLO  15.30-18.00!

Paikalla on kaikkien naistenklinikan osa-alueiden asiantuntijat vastaamassa kysymyksiinne.


Naistenpäivän tapahtuman teema-aiheita ovat raskaudenehkäisy, papilloomavirus, kuukautiset, endometrioosi, lapsettomuus, vaihdevuodet, gynekologisen syövän riski, fysioterapian käyttö lantionpohjan ongelmissa, seksuaaliterapia ja lähisuhdeväkivalta. Lisäksi puhutaan raskaudesta, synnytyksestä, imetyksestä, vauvan ihokontaktista ja isän roolista synnytyksessä. 

HEI, TÄMÄHÄN ON PAREMPAA KUN KATSOA GOOGLESTA! 

TÄÄLTÄ SAA TIETOA YHTÄ HELPOSTI MUTTA VASTAUKSET OVAT OIKEITA! 

Mun tehtäväni on kysellä lääkäreiltä, kätilöiltä, seksuaalineuvojilta ja fysioterapeuteilta jokaisen omasta erikoisalasta ja LUPAAN että keskiviikkona ei puhuta kapulakieltä vaan saadaan vastauksia niin että me kaikki ymmärretään ne. Torilla on 10 eri alojen neuvontapistettä joista saa samalla kysyä niitä itseä askarruttavia juttuja ja saa myös materiaalia mukaan. Jos sulla on kysymyksiä joita et halua julkisesti kysyä, kirjoita tuonne kommentteihin niin lupaan kysyä ne keskiviikkona!


AINUTLAATUINEN ELÄMÄ

Tapahtumasta voi myös ostaa Marudesignin Ainutlaatuinen elämä- mukeja joiden myynnistä menee osa Tyksin naistenklinikan hyväksi. Mukit tehtiin alunperin Ainutlaatuinen nainen- tapahtuman tuotoilla naistenklinikan synnytysosastoille mutta koska niitä kyseltiin niin valtavasti, Maru päätti tehdä erän myös myyntiin. 
Hyvä kiertämään!


KENGURUKENKÄTREENIT

Samassa tapahtumassa voit tulla kokeilemaan valtavan suosittuja kengurukenkiä ja osallistua Veronican vetämiin treeneihin klo 16.00 ja 17.00.
Kenkiä testailtiin viime palaverissa eikä pomppimiselle ja naurulle meinannut tulla loppua kun Maru sai ne jalkaansa!


Tyksin naistenklinikan puolesta toivotan teidät kaikki tervetulleiksi Hansatorille 8.3 klo 15.30-18.00!
Varatkaa kysymyksiä valmiiksi, hakekaa neuvoa ja infoa, pomppikaa kuin kengurut ja riemuitkaa naiseudesta!

OLLAAN AINUTLAATUISIA!
Sanna

ps. Tätä saa jakaa somessa niin paljon kuin haluaa ja tulkaa nykäisemään hihasta jos olen hetkenkin hiljaa, olis kiva tavata ruuduntakaisia tuttuja! SHARE:

1 kommentti

  1. Tuo kengurukenkätreeni kuulostaa siltä, että mä en pystyisi :)

    VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig