tiistaina, maaliskuuta 21, 2017

Avohyllyt keittiössä

Puhutaaks vähän avohyllyistä keittiössä? Joo.

Maanantaina paistoi arska niin kauniisti että innostuin somistelemaan meidän keittiön hyllyjä ja kuvaamaan tuolla uudelleen löydetyllä pikku-Lumixilla.
Pöydän kulmalla sattui olemaan sopivasti Marudesignin uutuudet ja ne oli helppo heittää hyllyille ja kuviin.
Nyt istun junassa matkalla Tampereelle ja intoa riitti vielä kuvien käsittelyyn :)
Fixailin ja filtteröin pikkuisen Photoshopilla, mitäs pidätte?
  Meillä on ollut avohyllyt keittiössä pian 7 vuotta ja olen ollut tyytyväinen ettei otettu yläkaapistoja ollenkaan. Eleettömät kannakkeet on Ikeasta ja hyllyt on sahattu Lundia-hyllyistä määrämittaan ja maalattu valkoisiksi. Oli fiksua aikoinaan jättää hyllyt kiinnittämättä kannakkeisiin. Nyt ne on helppo nykäistä alas ja pestä tiskialtaassa :)


Tuo taustan lautaseinä on muuten maalattu Helmi-kalustemaalilla ja se on superhelppo pyyhittävä.
Ruokaa laittaessa roiskuu aina, you know...Niin, tämähän on ihan kuvausta varten lavastettua että noi hyllyt olis aina näin tyhjinä.
Totuus on että kameran sammuttua ne täyttyy pötteröistä :)Suunnittelin samanlaisia hyllyjä myös keittiön hirsiseinää vasten mutta taidan kuitenkin 
antaa sen olla rauhassa...


Tuo vanha hirsiseinän pätkä on kiva yksityiskohta ihan sellaisenaan, eikö niin?


Mä oon ihan just Mansessa eli se on moro!
Sanna

ps. Jos kiinnostuit noista Marun uutuuksista, ne löytyy täältä ja lisää on tulossa!
Tämähän ei ollut sitten maksettu mainos  mutta kuten moni teistä tietää, tehdään Marun kanssa kaikenlaista yhteistyötä joten oli helppo kysäistä että saanko kuvata näitä kun tykkään kovasti ja sopivat niin mainiosti meidän keittiön ilmeeseen :)

SHARE:

8 kommenttia

 1. Minä aina ihastelen avohyllyjä kaverien luona,varsinkin kun niissä on kivoja ja kiinnostavia esineitä niinkuin näissä kuvissa.Meillä on keittiössä kaapit,mutta pari pientä hyllyä on vanhalla hirsiseinällä ja niillä on vanhoja purkkeja.Tosin alettaisiin jo tarvita pari uuta hyllyä kun alkaavat olla liian täynnä:)

  VastaaPoista
 2. Avohyllyt ovat tosi kivoja, kun niille saa esille kivoja esineitä muiden ihailtavaksi.

  VastaaPoista
 3. No joo, onhan NUO todella kivan näköiset kuvat juuri NOIN, mutta itse sain sellaista shokkihoitoa avohyllyistä, kun meidän keittiökaapin ovet olivat viikon maalattavana että... ;)
  Ei tuu siis meillä kysymykseenkään. Sinä sen sijaan olit loihtinut kuviin niin rauhoittavat kombot <3 Ja hirsiseinä on todellakin parhaimmillaan juuri noin!

  VastaaPoista
 4. Avohyllyt sopivat kyllä tosi hyvin tuonne teidän keittiöön. Olen kanssasi samaa mieltä, hirsiseinään ei pidä kajota :)
  Ihana tiistaita Sanna <3

  VastaaPoista
 5. Voi avohylly, nuo on siistejä! Mä olen tullut siihen tulokseen, että avohyllyn sijaan onnistunut leikkiavohylly on kapea tauluhylly. Siihen ei voi jemmata liikaa kamaa :) Olis kyllä mahtavaa, kun keittiössä olisi niin paljon säilytystilaa laatikoissa, että yläkaapit vois korvata pelkillä avohyllyillä. Tällä hetkellä mennään kaapeilla.

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 6. Avohyllyt ovat inspiroivia! Aurinkoa kaivaten, Tuija

  VastaaPoista
 7. Joo! Raikasta ja valosaa ja kauniit sommitelmat :) Avohyllyt on kivoja kun niille voi laitella kaikkee nättiä (ja tarpeellista) esille.

  VastaaPoista
 8. pipsa-muori3/22/2017

  Tyylikästä silmänruokaa sun viritelmät:)Ja hirsiseinä tuo kivaa särmää<3

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig