sunnuntaina, tammikuuta 03, 2016

Pantonen vuoden 2016 värit

No huhhuijaa, jos Pantonen väriguruja uskotaan ja seurataan niin tänä vuonna 
pukeudutaan ja puetaan koti 
vaaleanpunaiseen ja vaaleansiniseen.
Siis JOS...

Ja KUN!

Kerrankin on helppoa kun heinänteko tämä trendien aallonharjalla ratsastaminen!
Täältä pesee, vaaleanpunaista siinä kun vaaleansinistäkin :)

Pikkutaloa- ja vähän tätä päätaloakin- on sisustettu kaikki kesät hennon vaaleansinisellä ja maistettu vaaleanpunaisella ja vihreällä.

Ja just kun mä julistin tulevan vuoden harmaaksi...

No, let´s see missä mennän jatkossa. Nappasin varastosta kainaloon muutaman vaaleanpunaisen varjostimen ja ruutupyyhkeen. Ihan vaan näytille :)

Ois kiva kuulla seuraatteko te tämäntyyppisiä trendejä?
Pukeutumisessa se toki on helposti hoidettu vaikka uudella huivilla mutta mites tuo koti?
Riittääkö vaaleanpunainen tyyny tai muutama kynttilä?
Tuskin sielläkään maalipurkkia kaivellaan esille? 

Anteeks nyt vaan, mä en kyllä millään osaa ottaa näitä juttuja oikein vakavasti vaikkakin täytyy sanoa että tuo vaaleanpunainen näyttää kauniilta pellavaliinan kaverina.

Valoa kohti mennään, vaikka sitten vaaleanpunaista!
Sanna


SHARE:

14 kommenttia

 1. En oikeastaan jaksa enää seurata sisustustrendejä. Aiemmin yritin ja kun vihdoin lämpenin jollekin trendille, se oli jo mennyt ohi :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Kuinka moni koti pukeutui gurujen viime vuonna valitsemaan MARSALAAN!!?? Buahahaaa, sanon vaan. Mutta kaipa näilläkin trendiväreillä jotain koitetaan kertoa (me ei vaan uskota tai tajuta...) ja täytyy sanoa, että tuo ruusukvartsi aka vaaleanpunainen on kyllä kaunis ja onhan noita trendikkäitä vaaleanpunaisia seiniä ja sohvatyynyjä nyt jo näkynytkin. Mut mä en kyl lähe tohon! ;)

  Mahtavaa alkanutta vuotta sinne - ollaanpa yhteyksissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä löytyy...kaikki marsalasta vaaleanpunaiseen- ja siniseen! Kun on aina sisustanut väreillä eikä koskaan heitä mitään pois...haasteena on niiden yhdistäminen trendikkäästi eikä niinkuin on 15 vuotta sitten tehnyt :)

   Poista
 3. Vastahan mä olen sutinu kaiken vaaleanpunaisen ja -sineisen ja muut hempeydet pois elämästäni, meinaaks etten muka saakaan pitää tätä mun mustaharmaata huumoriani? Eikun kotiani? No, no sama se :D -pidän kuitenkin kunnes joku mun pääni (taas) kääntää :D

  Vaan Lillassa saa kukkia vaaleanpunaiset juhannusruusut edelleen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäks Pepi, sä tulit mulle ekana mieleen kun näin nämä värit! Revi siitä, pian on taas Lilla vaaleanpunainen!

   Poista
 4. Juu en, oman maun mukaan menen, niin vaatetuksessa kuin kotonakin. :D Mutta tosin huomaan että ympärillä lisääntyvät trendijutut alkavat kyllä omaankin silmään näyttää usein hyvältä, joten viiveellä tulee joskus mentyä perässä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä jotain poimittua tulee, vaikka sit viiveellä :)

   Poista
 5. En seuraa näitä, mutta myönnän, että lämpenen usein näille kuitenkin, kun muut niitä tarpeeksi käyttää ;) Ja vaatetuspuolella/kangaspuolella tuntuu joskus vaikealta löytää jotain muuta kuin niitä trendijuttuja. Onneksi nykyään taitaa olla sallivampaa kaikkinaan, että voi jopa löytää jotain muuta, jos ei trendit miellytä.

  Tota oon kyllä oottanut oikeastaan, että koska vaaleansininen tulee. En sinänsä siksi, että haluaisin sitä laittaa erityisesti vaan, koska tuntuu, että se on ollut sellainen ällökki monelle, niin olisi hauska nähdä, miten siitä tulee trendikäs ja miten sitä sitten käytetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat! Pikkutalossa on liputettu vaaleansiniselle jo vuosia, erittäin epätrendikkäästi siis. Voi että kun se löisi nyt itsensä läpi ja saisi samalla uusia ideoita!

   Poista
 6. En todellakaan seuraa trendejä. Sisustelen ihan muilla perusteilla esim. talon tyylin mukaan.Pidän kaikista väreistä ja tosi mielelläni katselen trendikkäitä sisustuksia, mutta muiden kodeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on koti vaikka värikartoissa lukis ihan jotain muuta!

   Poista
 7. Minulla ei ole mitään vaaleanpunaista kotonani. Olen 80-luvulta asti sisustanut kotini mustavalkoiseksi, enkä vieläkään kyllästynyt, joten sillä jatkan.
  Toisaalta katselen itse mielelläni kaikenlaisia sisustustyylejä, mutta oma osaamiseni ei salli isoa poukkoilemista.
  Kivaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula toi oli hauskasti sanottu: "Oma osaamiseni ei salli poukkoilua". Ihanaa kun tietää mitä tahtoo ja osaa!

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig