maanantaina, kesäkuuta 03, 2013

Vanhoja romuja

Näitä kun kerää ympärilleen niin 
rouvakin näyttää nuoremmalta :)

Huomasin tuossa yhtenä iltana että on kertynyt...


Voikaa hyvin,
Sanna
SHARE:

5 kommenttia

 1. No nyt tiedän miksi niitä itsekin Haalin ympärilleni, romuja;)

  VastaaPoista
 2. Kaunista :) ja niin ihana tuo edellisen postauksen astiasto, kesäinen. Nyt nautitaan auringosta ja kesästä ja keräillään noita ruostuneita versioita, on sitten freesi olo :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on ruostuneita "aarteita" kotona vaikka olen vielä alle 30v. Jokin näissä historian omaavissa tavaroissa vaan viehättää. Sain juuri valmiiksi yrttipenkit Kupittaan Saven tiilistä, toivottavasti laventelit sun muut yrtit kotoutuvat sinne. Pihavajaprojekti edessä ja mietin mistä nuo teidän pariovet on hankittu vai onko ne alkuperäiset? Olisi hieno saada postaus, jossa näkyisi oven yläpuolella olevan lipan yksityiskohtia, on minusta vaan niin hieno ja tasapainoinen. Kivoja kuvia poikasi oli ottanut kotikaupungista, on Turku todella ihana kesäkaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huiskis, pahan pistit :) Ovet ei ole alkuperäiset vaan teetetty tuohon mittojen mukaan. LUPAAN ottaa sulle kuvia tuosta lipasta ja tehdä siitä oman postauksen pian.
   Se on vähän niinkuin oman pään mukaan tehty mutta idea taidettiin saada jostain kirjasta...kaivelen esiin jos haluat tietoa lisää.

   Lippa itsessään on muuten lasia, nerokasta :) Ei varjosta talvellakaan vaan pääsee valo kulkemaan sisälle Pikkutaloon!

   Jep, Turku on ihana kesäkaupunki! Lähden just töistä ja ajattelin vähän pyöriä Vespalla ympäriinsä...ihana ilta taas!

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig