sunnuntaina, huhtikuuta 07, 2019

Kevään kukkijat kasvihuoneessa

Tunnustus: Meidän kasvihuone on pahuuden vallassa!

Tänä keväänä menee aikataulut niin tiukalle että perinteisiä kevätkukkijoita ei ehditä istuttamaan kasvihuoneeseen lainkaan. Nostan kädet pystyyn ja esittelen teille aiempien vuodien ideoita, iloksi ja inspiraatioksi.

Ai kysyt mitäkö me sitten häärätän siellä? Lippakioski on muuttunut maalauspajaksi ja pysyy sellaisena vielä tulevan viikon, se kun on sateelta suojassa, lämppärillä säädeltävä ja auringolla hellivä paikka jossa voi kunnostaa huonekaluja ennen kasvukauden alkua.
Ja nyt on kiire kunnostaa! Nurkkiin on pelastautunut roskalavoilta sellainen määrä kaikkea kivaa että alkavat olla pahasti tiellä. Seuraa siis blogia, ne ilmestyy myytäväksi heti kun Helmi kuivahtaa!

Mutta ei eksytä aiheesta, tässä niitä pääsiäisen kukkijoita! Ihanat englantilaiset pelargoniat ja hortensiat täytyy suojata pakkaselta mutta nuo sipulikukat ovat kiitollisia vaikka vähän pakastaisi :)

Jokohan orvokkeja saa torilta?

Kivaa sunnuntaita,
Sanna 

SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanan keväisiä kuvia. Toreista en tiedä, mutta orvokkeja oli myynnissä jo Plantagenilla.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jipii, eiköhän ne pian ilmesty sitten myös torille 👍🏻

   Poista
 2. Ihanat kukat ja niin edukseen valkoisissa astioissaan.🌸 Ja pari loitsua kun luet kasvihuoneen kulmalla,niin jo pahuus pakenee👻😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pipsa, nyt pitää olla kyllä väkevät loitsut että saadaan ensin katoamaan kylmyys ja sitten maalaushommat sieltä. Yritetään silti!

   Poista
 3. Voi kuinka kauniita kukkia ja kuinka kaunista rekvisiittaa.
  Sun täytyy asua melko etelä Suomessa, ei meillä millään vielä uskaltaisi laittaa kukkia ulos,
  no sipulikukkia ehkä.
  Mä ajattelin ensin etten ole koskaan käynyt sun blogissa, mutta kyllä mun täytyy olla käynyt ennenkin, koska olin liittynyt lukijaksi.
  Laitan nyt vielä sun blogin mun blogiluetteloon, ettei ne huonekalut pääse livahtamaan ohi suun ja muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa! Joku odottaa meidän tuoleja! Viikonloppuna yritetään pistää pensselit heilumaan!
  Ja kiva kun kävit, uudestaankin, meillä kylässä. Toivottavasti viihdyit :) Ja kyllä, Turussa on kevät aina ihanan aikaisin, vaikka tällä viikolla ehti tulla jo suru puseroon ;/ mutta nyt nautitaan auringosta! Sanna

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig