lauantaina, maaliskuuta 30, 2019

Fifty shades of green


Ai että mikä perjantai ja mitkä kelit!

Eilinen oli täynnä vikkelää meininkiä, paljon puuhaa ja iloisia kohtaamisia. Vespa kulkee taas ja rouva hyppäs ratsunsa selkään kauniina aamuna, karautti kampaamon kautta tapettikaupoille, puutarhamessuille, lounastapaamiseen, uusimaan yhden kaupan sisääntulon, katsasti yhden asunnon, tyhjensi kirpputoripaikkansa, paransi maailmaa poikansa kanssa ja söi simpukoita hyvässä seurassa.

FIFTY SHADES OF GREEN:

Tiesittekös että vihreä on väreistä se jolla on kaikkein eniten sävyjä! En minäkään, mutta kuulin sen tänään aamukahvilla Alan Titchmarshilta. Meillä kun on tapana nauttia aamun ekat kahvit yhdessä tuon ihanan miehen kanssa. (YLE klo 7.00)

Nakkasin pikkukameran messiin, targettina tietenkin Turun puutarhamessut ja lupaus napata heti aamusta kuvat Kukkakauppa Broncon osastosta. Voi minkä vihreän keitaan ystäväni Niina & apuvoimat olivat jälleen loihtineet osastolleen! Vihersisustus on nyt kova juttu, trendi meillä ja muualla ja kieltämättä just nyt houkuttaa ajatus ostaa sisälle kaikkea ihanaa vihreää koska ulos ei oikein vielä voi laittaa mitään muuta kuin narsisseja ja lapiokaan ei uppoa ihan vielä maahan.

Niina pitää viereisellä lavalla joka päivä luennon viherkasvien huollosta, tänään ajattelin mennä kuuntelemaan mitenkäs ne sais selviämään pidempään, täällä kun se viherpeukalo tuppaa koskemaan vain ulkokasveja vaikka niin paljon haluttais täyttää sisätilatkin samoilla sävyillä.
Sen sortin kuhina kävi Niinalla että moni muukin on innostunut tänä keväänä vihersisustamisesta.

Myös Kati Laiturin, Hanna Leinon ja Annina Jaala-Myllyojan terassiosasto on katsastamisen arvoinen jos messuilla piipahdat, siitä ehdin nappaamaan muutaman kuvan ennen kuin piti rientää eteenpäin.

Tänään / huomenna mennään sitten messuille ajan kanssa, ostohousut jalassa ja mieli avoimena.
Tulkaa tekin, tämä on aina yhtä kiva startti puutarhakauteen!

Näihin tunnelmiin päätän raporttini täältä Turusta ja hipsin terassikahveille!

Kivaa viikonloppua,
Sanna
Ja kas, B-hallissa ihana terassikeidas, olkaa hyvät!

SHARE:

3 kommenttia

 1. No perhana. Täytyy laittaa harkintaan. Piti tosin lähteä golfaamaan, mutta katsotaan, kumpaan suuntaan mieli huomenna kääntyy.

  Lupsakkaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Voi mitkä messut. Aloin miettimään, että montakohan kukkakassia olisin saanut kuskattua tuolta ulos :)

  VastaaPoista
 3. Iloisia, vihreänsävyisiä huhtikuun päiviä Sannalle! <3

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig