torstaina, joulukuuta 13, 2018

Joulun tuntua Adalmiinan Helmessä

Täällä taas, linjoilla ja kuvien kera!

Blogihiljaisuuteen on ollut hyvä syy, 5 viikkoa laatuaikaa tyttären kanssa. Meidän muuttolintu piipahti Suomessa ja jatkoi matkaansa Thaimaahan talvikaudeksi. Priorisointia tarvittiin ja blogi jäi syrjään. Kuka hullu sitä istuu koneen ääressä kun voi nauraa räkätellä parhaassa seurassa. Huomaatteks, mulla on kauhee ikävä jo nyt!

Mutta onneksi on joulu tulossa ja joulupuuhat täydessä vauhdissa! Pipareita on leivottu, talojakin tehty ja niitä perinteisiä joulukauppoja kierretty "sillä silmällä".

Mutta nyt lähdetään Adalmiinan Helmeen. Helmi muutti marraskuun aikana Pukkilan kartanoon ja ihana ystäväni Annarina on loihtinut myymälään todella upean tunnelman, kartanon arvoisen. Henkeäsalpaavat kaunis Pukkilan kartano joka on huolella restauroitu Museoviraston toimesta, on ollut Annarinalle mieluisa vierailukohde jo sen toimiessa museona. Voin kuvitella miten mukavalta tuntuu näinä päivinä lähteä töihin kartanolle. Onnittelut Annarina ja Adalmiinan Helmi!

Itsestäni huomaan että tänä jouluna on vedetty vaaleanpunaiset ostohousut jalkaan. Sellaiset oikein hempeän harmaaseen taittuvan roosat ja marjapuurot. Kamerakin etsiytyi samoihin sävyihin ja kotiin on kannettu varjostimia, tyynyjä ja kynttilöitä.
Jahka tässä saa joulukoristelut huomenissa valmiiksi, nappaan kameran käteen ja sittenpä näette miten roosa taipuu meillä.

Adalmiinan Helmen kanssa Pukkilassa palvelee myös Fabbes Café, josta sain parasta porkkanakakkua ikinä! Kahvila täydentää ihanasti shoppailureissua, samoin kuin Putiikki Roosan naiselliset ja boheemit vaatteet omana shoppinaan.

Mut hei, nyt mun pitää tehdä "oikeita töitä" eli heipat sinne, kuvat kertoo loput ja kipin kapin käymään. Tätä fiilistä ei löydy netistä!

ADALMIINAN HELMI
PUKKILAN KARTANO, PIIKKIÖ
Littoistentie 114 (syötä tämä navigaattoriin)

Avoinna tällä viikolla:

keskiviikko 14-18
torstai 14-18
perjantai 14-18
lauantai 12-16
sunnuntai 12-16

Joulunalusviikolla:

keskiviikko 14-18
torstai 14-18
perjantai 14-18
lauantai 12-14
sunnuntai 12-14

verkkokauppa:
www.adalmiinanhelmi.fi

Kartanosta lisää museoviraston sivuilla:
http://museovirastorestauroi.nba.fi/museot/pukkilan-kartano


SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihania kaikki nuo koristeet! Omat "vauvat" menee aina kaiken edelle, täysin ymmärrettävää!
    Kivaa joulun odotusta sinulle Sanna <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna kivasta postauksesta! Pukkilassa on ihan mielettömän hyvä tunnelma työskennellä. Siellä on yhtä aikaa valtavan hienoa ja aatelista mutta myös tooosi kodikasta! Moni asiakas on jo nyt sanonut että aistivat ihan erityisen fiiliksen. Sama täällä, kartanolla asustaa hyvät henget!! Terkut ja halaus, Annarina

    VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig