perjantaina, huhtikuuta 06, 2018

URBAANI PUUMAJA, KERRO SUOSIKKITILASI!

Turun Piha & Puutarha -messut avautuivat tänään ja sain eilen kiertää ja kuvata valmisteilla olevia osastoja ja näyttelyjä. Hyvää settiä kaikilla, messut ovat parantuneet muutaman viime vuoden aikana todella näkemisen ja käymisen arvoiseksi ja Mökki & Meri -messut täydentää tätä "kevätkiimaa" vallan mainiosti.

Kukkakauppa Broncon messuille toteuttama Urbaani Puumaja oli ykköskohteeni ja iloitsen että sain kiivetä puumajaan kuvaamaan "huoneet" läheltä. Miten inspiroivaa ja kekseliästä! Otin todella paljon kuvia Urbaanista Puumajasta koska messujen aikana ei yläkerroksiin ole pääsyä ja näin näette miltä siellä näyttää läheltä katsottuna. Osa tuotteista ja kasveista on myytävänä Puumajan kupeessa Kukkakauppa Broncon osastolla, huonekaluista tiedän että suurin osa on kerätty Turun Ekotorilta ja jos joku ottaa erityisesti silmään, kannattaa laittaa sähköpostia Broncoon tai kysyä suoraan Niinalta messuilla.

Rakennustelineille on siis koottu neljään kerrokseen Urbaani puumaja josta löytyy kaikki perustoiminnot kohtalaisen mukavaan oloon ja eloon, aikamoisen hauskalla twistillä toteutettuna. Mielikuvitus lähti samantien laukkaan kun pääsin ylös. Voin helposti nähdä Tarzanin työhuoneessa kirjoittamassa muistelmiaan (Johnny Weissmuller tietenkin), Janen kutomassa sukkia Parolan rottingin riippukeinussa ja kattoterassilla oli Tarzanin pojalla (juu, Korak on nimi) kavereita chillaamassa. Nykyaikaisen majan mukavuuksiin kuuluu tietenkin kylpyamme ja kunnon sänky. Riippumatossa nukkuminen on "so last season"! Ja kotiin tullaan tietenkin urbaanisti Mojito-baarin kautta. Kaikki elementit kohdillaan asettua taloksi!

Niina ja Henna, syvä kumarrukseni ja kunnioitukseni tämän luovuuden ja työmäärä edessä!
Yritin kuvia valitessa päättää mikä tiloista on suosikkini, mahdotonta sanoa. Päättäkää itse ja menkää ihmeessä katsastamaan tänä viikonloppuna messuille! Löysin monta sellaista elementtiä jotka haluan tuoda meidän puutarhaan, sellaisenaan tai säänkestäväksi muunneltuna.
 
Messujen muillakin osastoilla oli huikea määrä kaunista katsottavaa, ostettavaa ja ideoina poimittavaa! Kamera lauloi ja yritän saada loput kuvat käsiteltyä vielä tänään ja toisen postauksen ulos huomisaamuksi ennenkuin vedän "ostohousut jalkaan" ja lähden messuille tositarkoituksella :)

OLISI KIVA JOS KOMMENTOISITTE mikä on teidän suosikkinne Urbaanin puumajan tiloista.
Saatan palkita maanantaina parhaan kommentin yllätyslahjalla...

Kivaa viikonloppua kaikille!
Sanna

"Tarzanin työhuone"
"Janen parveke"
"Olohuone"
"Makuuhuone"
"Mojito bar"
"Kylppäri"

JA NYT SEURAA HIRMUINEN KUVAKAVALKADI PUUMAJASTA!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Niin ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
 2. Tarzanin työhuone säväytti kertaheitolla <3 Upeita on muutkin huoneet, mutta tuossa työhuoneessa vaan oli sitä jotain <3

  VastaaPoista
 3. Kaikki huoneet todella hauskasti ja kekseliäästi sisustettu! Kun kaikki kuvat selasin läpi, Mojito bar vei voiton.

  VastaaPoista
 4. Tarzanin työhuone iskee, suosikkini, puhelinkin seinällä ;) Toki Mojito baarissa olis kiva ottaa kukkadrinksu, niitä kuvasin itse tänään ;) Ihana talo!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/06/2018

  Olohuone, makuuhuone, mojito-bar...kokonaisuus oli niin mahtava, ettei yhtä voi valita. Taitavaa ja erittäin ammattitaitoista. Suosikki!

  VastaaPoista
 6. Komppaan muita, jostain syystä Tarzanin työhuone kolahti minuunkin heti 😀 Ihania on muutkin tilat, mutta tuo minun ykkönen ehdottomasti!

  VastaaPoista
 7. Kaikki on kaunista, mutta.
  Janen parveke olisi mulle juuri hyvä!

  Voisin aina sopivan hetken tullen istua tuohon ihkua ihkumpaan tuoliin.
  Menettää maakosketuksen ja antaa hetken leijuttaa keventäviin tunnelmiin.
  Se, jos mikä, sopisi hetkisen arjen jatkeeksi ja juhlan hetkiin.
  Ja hei, siinä voisi pihastelun päätteeksi ottaa pienet päikkärit.
  Ihan parasta <3

  VastaaPoista
 8. Janen parveke on minun suosikkihuoneeni. Siellä olisi mukava istahtaa rottinkiseen riippukeinuun ja ihastella kukkien ja kesän kauneutta ympärillään.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4/07/2018

  No mitäpä luulet... Onhan se nyt vissiin tuo Tarzanin työhuone... En jaksa kirjautua joten ihan tälleen anonyyminä kommentoin. T; Mirzi

  VastaaPoista
 10. Anonyymi4/08/2018

  Olohuoneen kiikkustuoli houkuttaa lukemaan ja nauttimaan vihreästä luonnonrauhasta ympärillä. Kaikki ihania sisustuksia taidolla ja sydämellä ja 'lihaksillakin'��️‍♀️ tehtyjä ammattilausia taidon näytöksiä.

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig