torstaina, marraskuuta 09, 2017

Arjen pelastaja: Ruoan verkkokauppa!

Muutaman viime viikon säätiedotus: Lumi / pakkanen / vesi / jää / joo... 
ja kaupanpäällisiksi alkanut joulusesonki.
Kaikki yhdessä sai taas muistamaan mun arjen pelastajan ja vinkkaamaan siitä teillekin.

K- market Puhakka, kauppiaineen ja henkilökuntineen on vuosien varrella päätynyt meidän omaksi lähikaupaksi vaikkei ihan kulmilla sijaitsekaan. 
Työmatkan varrella kuitenkin ja maksuttomat parkkipaikat suoraan edessä takaavat sen että siihen on helppo poiketa, mennen tullen. Enkä jaksa pitkän päivän jälkeen kahlata läpi hyperkokoista markettia vaan haluan mielummin hoitaa asiat nopsaan ja saada kaupan päälle muutaman kivan sanan tutulta henkilökunnalta.


Noh, siinä vaiheessa kun rouva vespistin liikkumista haittaa lumi ja liukkaus, on aika ottaa käyttöön verkkokauppa. Myönnän, olen huono tilaamaan netistä mitään mutta jos jossain se helpottaa elämää niin ruokaostoksissa. Sitäpaitsi, se tilaus tulee läheltä, melkein kulman takaa ja eurot jää omaan pitäjään. Edellisviikolla kävi niin että ensilumi ja Helsingin reissun peruuntuminen osuivat samalle päivälle. Harmitti niin vietävästi että käärin hihat ja siivosin koko konttorin putipuhtaaksi kun kalenteri kerrankin näytti tyhjää. Jääkaappi kilpaili tyhjyydestä kalenterin kanssa, keli oli karsea ja ukkokulta ylitöissä. Oli tullut aika avata Puhakan verkkokauppa. 


Yllätyin kun koko verkkokauppa oli muuttunut. Kehittynyt erittäin hyvään ja helppoon suuntaan ja innostuin kokeilemaan samantien K Ruoka- appia puhelimeeni. Kelpo peli!
Molemmat muistaa aiemmat ostot, suosittelee ja antaa hyviä etuja, reseptejä löytyy ja yhdellä napilla saat lisättyä reseptin ainesosat kauppalistaan! Puhakalla on yli 60€ ostoksista ilmainen kotiinkuljetus ja villi veikkaus on että suunnittelemalla useamman päivän ruokalistan ja ilman heräteostoja, säästää melkoisen summan. Sitäpaitsi, ihan ykkösjuttu on kun voi samantien tarkistaa kaapista oliko kotona riisiä ja lihaliemikuutioita vai ei!


Arjen pelastaja, piste.
Sanna

Kuvateksti: Lumimyräkkä yllätti grillaajan :)SHARE:

1 kommentti

  1. Tuo on kyllä loistokeksintö. Kaikissa muissa kaupoissa tykkään luuhata, mutta ruokakaupassa en :)
    Ihanaa torstai-iltaa Sanna!

    VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig