perjantaina, syyskuuta 15, 2017

Eukalyptuskranssit easysti

Nyt puhdistetaan Habitaren väri-iloittelu silmistä ja kiinnitetään katse seesteisiin eukalyptus-kransseihin jotka tein viime viikonlopun hiljaisuudessa.

Mun luotto-kranssipohjat on monena vuonna olleet nämä isot metallisydämet joihin tykkään kiepauttaa aina jotain vihreää ja sitten ne löytää paikkansa mm. terassin ikkunoilta.

Piipahdin viime viikolla hakemassa Kukkakauppa Broncosta kimpun eukalyptuksen oksia ja hiljaisen viikonlopun aikana sain purettua kransseista vanhat rehut ja nyt niillä on uudet kuteet. 
Eukalyptus on kovin kiitollinen kranssimatsku koska lehdet kuivuu tavattoman kauniiksi eivätkä vaihda väriä kuivuessaan. Isomman sydämen täytin kokonaan, pari pienempää saivat lehdet vain harteilleen, muuten olisivat menneet liian täyteen.

Muutamalla rautalangalla kiinni ja siinähän se.
No mutta mistä näitä sydänrautoja sitten sais? Broncon Niina sen keksi kun näytin Habitare-reissulla kuvia näistä. Ne vanhat pesuloiden käyttämät metallihenkarit on täydellisiä! Ja löytyy ainakin kirpputoreilta, myyvät varmasti jos kysyy!

Syyskuu on jo puolessa välissä että eikun askartelemaan!

Ai niin, huomasin kuvia katsellessani että tämähän on ihan niinkuin 
Pikkutalon elämää-kansikuva tuossa ylhäällä!

Kivaa viikonloppua,
Sanna


Viimevuotiset vihreät oli jo vähän surullisen näköiset.
SHARE:

2 kommenttia

  1. pipsa-muori9/25/2017

    Heleijaa,taas yksi idea käyttää lankahenkareita!Onhan ne moneen taipuneetkin,mieleepainuvin käyttötarkoitus lienee ollut telkkariantenniksi,joskus menneisyydessä..kun sen sai sopivaan kohtaan ja hiipi varovasti kohti sohvaa,niin istahtaessa "lumisade"tai kuvan kelaus taas alkoi, kärsivällisyyttähän se kyllä kasvatti:< Mutta kranssissa varmasti toimii:>

    VastaaPoista
  2. Pipsa mä muistan ton antennihomman!!!! Ehkä tosiaan kransseina toimivampi 😀

    VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig