perjantaina, elokuuta 25, 2017

Illat syvenee ja inspiraatio kasvaa

-Sisustussyksyn tuntua ilmassa-


Kuulkaapas, mä oon aina luullut etten tykkää syksystä mutta näköjään piti tallata palloa lähes 50 vuotta ennen kuin oivalsin muutama vuosi sitten että syksy on myös minun, niinkuin monen muunkin, lemppari vuodenajoista. Kummallista mutta kesän jälkeen on energiat kohdillaan, ilma hyvää hengittää, kotimaiset maut parhaimmillaan ja sisustusinto suurimmillaan. Keväällä katse suuntautuu aina ulos, rynnätään pikkutaloon ja puutarhaan mutta syksyllä on paluumuuton, kynttilöiden ja takkatulen vuoro. Vaikka ollaan vielä elokuun puolella, Turussa tuntui tänään tulevan syksyn viileys, kosteus ja tuoksut.


Mulla on Ideatalon valikoimissa yksi  luottotoimittaja jonka kuvastoja odotan aina vesi kielellä, 
enkä koskaan pety!
Ihanat imagokuvat joissa on mahtava tunnelma ja kertakaikkiaan kauneimmat tuotteet liikelahjoiksi.
Nämä sopii niin kovin hyvin Ideatalon suosikkiteemaan: 

 #liikelahjathyötykäyttöön 


Olkaapa hyvät ja nauttikaa syksyn sisustustunnelmista.
Joko teillä on fiilikset syksyssä ja tummenevissa illoissa?

Kivaa elokuista viikonloppua toivotellen,
Sanna
SHARE:

12 kommenttia

 1. Voi, Sanna, olen odottanutkin kovin jo sun postausta! Ihanat kuvat, hyvä fiilis - syksyssä on todella tunnelmaa. Olen itsekin vaan jumittunut fiilistelemään - työpäivän jälkeen hetken ensin pihalla ja sitten sisällä tästä, Kodin tunnusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi C, kiitos! Pieni paussi teki hyvää ja nyt on virtaa vaikka mihin. Fiilistellään nyt, kyllä se räntä sitten leikkaa suurimmat kuohut ilosta ja elosta :) Tai sit ei vaan anneta periksi!

   Poista
 2. Kyllä tässä on pakosti jo vähän syksymoodia päällä. Kynttilöitä ajattelin poltella jo tänään ja ostin ihanan pehmoista, syksyn punaista kangasta uusia sisustustyynyjä varten.
  Mukavaa viikonloppua Sanna <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita inspiraatiokuvia. Ja kyllä se syys laittaa taas sävyjä muuttamaan tekstiileissä ja muussa kotona. Tänään kauppareissulla katseltiin tyttären kanssa kaikkea kivaa tavaratalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa niin se tekee, ihanaa vaihtelua!

   Poista
 4. Onpa kauniita kuvia, niin tunnelmallisia. Kauniilta näyttävät syksyiset tekstiilit upeine värineen. Kyllä syksykin on viehättävää aikaa, vaikka ikävältä tuntuu jättää jäähyväiset kesälle. Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Todetaanko vaikka että 4 vuodenaikaa on sittenkin kiva juttu? :)

   Poista
 5. Vingan kuvastot ja tuotteet ovat omaa luokkaansa :) Ihana tummanpuhuva ja kutsuva syys - tykkään kovin. Kiva, että oot back!

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmia kuvissa, itse olen syksyllä syntynyt ja pidän pimenevistä illoista kynttilöiden valossa, mutta myös myöhemmin luonnossa esiintyvistä ruskan väreistä, ne ovat niin lämpöisiä. Talven voisin jättää väliin kokonaan. Mukavaa lämpöistä ja tunnelmallista syksyä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, talvesta voisin luopua minäkin! Ainakin louna-talvesta. Vettä ja loskaa, yök! Mutta ruska-aika on toden totta kaunis kun mikä! Nautitaan tulevasta eikä murehdita mitä sen jälkeen seuraa :)

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig