perjantaina, helmikuuta 03, 2017

Unelmieni olohuone Rakenna & Sisusta- messuille

Kaupallinen yhteistyö: Turun messu- ja kongressikeskus


Saatatte muistaakin että meillä on ollut olohuoneen uudistaminen mielessä jo vähintään vuoden päivät joten ihmekös tuo että hihkun ilosta saadessani suunnitella unelmieni olohuonetta åblogitaloon" 

10.-12.2

Viime päivät ovat olleet inspiroivia, vauhdikkaita ja täynnä ideoita ja ajatuksia.
Tunnen itseni niin hyvin että tällainen viime hetken hessuilu pitää vireessä, saa luovuuden  pulppuamaan, työpäivät pitenemään ja hommat hoitumaan. Virtaa piisaa!

Moodboardista näettekin mukavasti millaisilla fiiliksillä täällä ollaan liikkeellä.
 "Liisa Ihmemaassa"- teemalla mennään, tiktak...

Päätin jo Formex- messuilla lähteä  pois omasta "mukavuusalueestani" eli sinisestä, kohti tämän kevään kuuminta väriä, 
VIHREÄÄ!
Nyt on oiva tilaisuus kokeilla miten tuo vihreä luontuu omaan silmään, kovasti ainakin on kiehtonut viime kuukausina. 

Värien ystävänä poimin Tikkurilan 2017 värikokoelmista vihreään menevän Hazyn värimaailman, johon just mulle sopivaa twistiä tuo täydellisesti Boråsin Wonderland- malliston tapetit. Olen kuolannut tätä tapettimallistoa jo pitkään ja nyt on tavalla tai toisella toteutuksen aika! Timberwisen ihana tammilattia tuo onneksi hitusen arvokkuutta tähän hullutteluun! 

Unelmieni olohuoneeseen sopii mainiosti ripaus vanhaa, vähän lainattua ja jotakin uutta.
Olo on kuin kevätmorsiamella! Saatan minä sen sinisenkin sinne piilottaa :)

Kirsikkana kakun päälle, olohuoneeseen tulee meidän unelmien sohva. Kotimaisuus oli ensimmäinen kriteeri, vesipestävät irtopäälliset se toinen ja tottakai istuinmukavuus ehdoton must. Kävimme koeistumassa Huonekalutehdas Hakolan malliston ja päätös oli selvä. Nyt THE SOHVA kiertää Blogikodin kautta ja asettuu sen jälkeen meille kotiin. Handmade in Finland, yes! On jännää yhdistää puhdaslinjainen ja selkeä sohva värikkääseen ympäristöön ja monimuotoisiin kalusteisiin.


Meillä kotosalla pidellään päästä kiinni, odotellaan innolla ja kauhulla minkä kokoinen remontti ja pyöritys tästä kaikesta kehkeytyy kun messut on ohi. Mutta ah, miten oivallinen tilaisuus testata uusia ideoita ja kokonaisuuksia. Enkä mä vielä ole päättänyt minkä värin otan kaveriksi vihreälle. Ystäväni sanoja lainaten: "Olen nainen, mulla on oikeus muuttaa mieltä." 

Mitä mieltä sinä olet?
Kumpi sävymaailma puhuttelee enemmän?
Kylmempi sävytys tuossa yllä vai lämmin ripaus punaista?


Viikonloppuna kunnostetaan vielä Huonekalutori Hassiselta hankittuja vintage-aarteita ja ihana Verhoomo Kuusivaaran poppoo innostui myös osallistumaan mun hullutuksiini ihan kympillä!
Kaunista, kierrätttyä ja läheltä. Hyvä me!
Maanantaina alkaa rakentaminen mutta miten tässä saa nukuttua ennen sitä?!

Onneksi mulla on ihana vertaisryhmä tukena kun messujen Blogikotia ovat rakentamassa myös
Linkeistä pääset kurkistamaan jokaisen ennakkotunnelmiin :)

Huomasithan että täältä pääset ostamaan liput ennakkoon edullisemmin?

Nähdäänhän messuilla, D-hallissa?
Sanna


SHARE:

15 kommenttia

 1. Vihreä on yksi sisustuksen suosikeistani. Maan läheinen ja rauhallinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan myös ihan pähkinöinä tuosta vihreästä!

   Poista
 2. Mun uusi ihastus on myös vihreä ja sitä haluan vähitellen tuoda tänne meidänkin kotiin, joten vastaukseni on...VIHREÄ!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tuo sävy muuttuu aina vaan paremmaksi mitä enemmän sitä tutkailee!

   Poista
 4. Oi miten ihastuttava kokonaisuus tuo ylempi versio onkaan ja mikä tapetti - vauh =)

  VastaaPoista
 5. Pidän ihan valtavasti tuosta ylemmästä kokonaisuudesta ja värimaailmasta. Teillä kaikilla on ihan huikean upeat suunnitelmat. Mielenkiintoista nähdä messuilla kaikki suunnitelmat toteutettuina. Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mitä, meillä on ihan huikean hauskaa myös :)

   Poista
 6. pipsa-muori2/05/2017

  Kyllä minusta teidän kotiin sopii lämmin värimaailma,on sitten synkassa noin yleensäkin tunnelman kanssa<3 Ja Boråsin tapetit on taas ihanasti ajassa mukana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin just että meidän olohuoneesta on aikas paljon lainattuna tuonne messuille. Tulee oikeesti omannäköinen olohuone :)

   Poista
 7. Kyllä! Puhuttelee. Ja just tuo alin kuva, missä on itämäinen matto ja hempeyttä - ah. Olen tässä jo pitkään miettinyt, että joku seinä täytyisi maalata jollain hyvällä "hattaralla"... no katotaan :)
  Kyl teil siel Turuus taas osataan. Huvittaa ja surettaa nää Tampereen vastaavat messut, mitkä viime viikonloppuna olivat. Ei minkäänlaista yhteyttä bloggaajiin (paitsi yhteen ;)), ei mitään innovatiivisuutta markkinoinnin ja muiden juttujen suhteen. Se mitä te nyt rakennatte tuonne messuille, on just parasta markkinointia ja sitä kiinnostavaa sisältöä. Melkein tekisi mieli tulla katsomaan. Sua ainakin olisi kiva nähdä. Pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Pepin entinen matto, jos et tunnistanu! Kyl meil osataan, se on kyllä totta. Ja meillä innostutaan kans! Tuu käymään viikonloppuna! Pilkkikaveri on päivystäjänä ja mä otan mielelläni susta kaverin messuille!

   Poista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig