torstaina, huhtikuuta 12, 2012

Inspiroiva idea kasvimaalle!

Jipii, 
muistin yhtäkkiä että Voikukkapellon emäntä onkin jo raivannut tien
ja suunitellut juuri mun makuuni sopivan viljelysmaan
viime kesänä :)

Jään innolla odottamaan miten siellä voidaan tänä vuonna...
Tässä kuva Voikukkapellon laidalta, luvan kanssa...

Näissä laatikoissa juuri sellaista henkeä jota haen,
 omistani sain ekan tuunattua jo viime vuonna
ennenkuin iski lorvikatarri.

Kasvihuonekin on kovasti mieluinen, meillä siitä taitaa vaan tulla pikkuisen isompi ja
korkealla sokkelilla varustettu, ikkunoiden koko saa sanella loput :)

Ah, miten ihanan kesäinen kuva,
kiitos lainasta :)

Sanna
SHARE:

8 kommenttia

 1. Voi kun tulee niin ikävä kesää - nyyh :)
  Mäkin tahtoisin isomman kasvihuoneen! Tällä vanhalla kuitenkin mennään niin kauan kun se vaan kasassa pysyy tai piha ei räjähdä tai voikukkapelto siirry jollekin toiselle pihalle... Hyviä linkkejä olikin tuolla sun edellisessä kasvihuonepostauksessa. Toivottavasti saat sellaisen, jossa voi pitää "juhlia" (tyyliin Maalaisunelma-lehti). Mua niin huvittaa kun kesäisin tulee näitä lehtiä, joissa on juhlat kasvihuoneessa tai venevajassa (tai missä milloinkin), että kun tonne mun pikkuruiseen kasvihuoneeseen sulloisin tuolit ja pöydän, niin sielläpä olisikin mukava juhlistaa kesän alkua pirtsakassa kananpaskan hajussa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meinas lirahtaa... Kuvailit täydellisesti rouvan keväiset juhlat, kananpaskan ja roseen kera:) niitä ei kuvailla missään maalaisunelmassa ! Jos ny sais vähän lisää tilaa niin vois kutsua jonkun kaveriks ;)

   Poista
 2. Tuo on kyllä ihana kuva....kasvihuone ja kaikki niin kauniit tuta kasvihuoneen kulunutta pintaa ja noita tiiliä ja puita maassa...:)

  VastaaPoista
 3. Sul taitaa olla samanlaiset haaveet tälle kesälle ku mulla!!!:) Taisinki itseasiassa inspiroitua voikukkapellon kasvihuoneesta / pihasta viime kesänä. :) Täällä kovasti suunnitellaan mihin kasvihuone rakentuisi, mihin ei paista liikaa aurinko keskellä päivää jnejne.. Saas nähdä onnistuuko projektini tänä kesänä jo. Toivottavasti. Kävin myös kurkistamassa viime postauksen linkkejä. Inspis senku kasvaaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ! Pidä mut ajan tasalla kun homma etenee !

   Poista
 4. No kyllä on Voikukkapellossa ihanan näköistä!! Ihan tuli tosiaan kesää ikävä. Mukavaa ideointia ja sujuvaa toteuttamista projektinne parissa!:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä!!

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig