perjantaina, tammikuuta 26, 2018

Sisustuksen trendikartta 2018

Sisustuksen trendikartta 2018

Viimeinkin voin julkaista mitä Pikkutalossa on puuhattu koko alkuvuosi!

Ylpeänä ja jännittyneenä rakennamme täydellä tohinalla Kukkakauppa Broncon Niinan kanssa näyttelyä joka todentotta on kahden idearikkaan naisen väläys ja voimannäyte!
Alla faktoja näyttelystä, lupaan että saatte myös blogissa maistiaisia kulissien takaa :)

________________________________________

Sisustuksen trendikartta on Broncon ja Ideatalon yhteisprojekti joka julkaistaan Turun Rakenna & sisusta -messuilla 9.2.2018. 

Messuille rakennettu näyttely on kahden yrittäjän ja esillepanon ammattilaisen idea messukävijöiden iloksi ja inspiraatioksi.  Esillä ovat kevään uusimmat trendit ja oivaltavimmat yksityiskohdat somistuksellisena näyttelynä Sisustusalueella, D-hallissa. 

Kokonaisuuteen kuuluu kuusi kuutiota jotka rikkovat rajoja ja esittelevät oivaltavia ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja ajan hengessä ja reippaalla otteella. Trendikartan koordinaatit ovat helposti toteutettavissa joka kodissa ja niiden on tarkoitus tarjota jokaiselle sisustajalle onnistumisen elämyksiä. 

Kartan värimaailma on poimittu yhteistyössä Sarokkaan kanssa Farrow & Ballin upeista pigmenttipohjaisista maaleista ja tuotteet on koottu Turun alueen rakennus- ja sisustusliikkeistä. 

Olemme tavattavissa D-hallissa koko messujen ajan ja trendikartta käydään läpi ohjelmallisena kokonaisuutena päivittäin. 

Tervetuloa Rakenna & sisusta -messuille Turkuun!
Niina Autti, Bronco - Green Visuals & Sanna Tuomi, IdeataloSHARE:

7 kommenttia

 1. Oi, näyttää inspiroivalta ja upealta!
  Odotan innolla kuvia messuilta, kun Turkuun on sen verran matkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina, mielettömän hauskaa meilläkin tehdessä! Kuvia tulee, lupaan :)
   Sanna

   Poista
 2. Tämä näyttää kyllä sen verran inspiroivalta jo kuvina, että pahaa pelkään millaisia vaikutteita sieltä messuilta kotiin kannankaan;)

  VastaaPoista
 3. Voi miten upeaa ja inspiroivaa. Ja niin kauniit kuvat. Laittelehan sitten kuvia. PS. Blogissani on neljän puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos facebook kutsusta seuraamaan tätä trendikarttaa. Ajattelin, että näistäkin kuvista olisi helppo valita se oma suosikki, mutta eipäs ollutkaan. Jokaisessa kuutiossa on jotain mistä tykkään!

  VastaaPoista
 5. Olipas houkuttelevat maistiaiset teidän projektista!
  Mielenkiinnolla odotetaan lisää :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on kyllä tosi mielenkiintoinen ja inspiroiva projekti!
  Iloisia, hauskoja ja työntäyteisiä päiviä sinne toivottelen! <3

  VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig