tiistaina, tammikuuta 15, 2013

Ostoksilla ja arvonta!

Pakko tunnustaa...

piipahdin nettikaupoilla :)
www.lexingtoncompany.com

Ei pystynyt vastustamaan mokomaa,
oon pitkään tätä jo kyttäillyt ja nyt iski 
ALE!

IIIIHANA LEXINGTONIN DENIM HELMALAKANA!


Tämmöstä mä oon AINA halunnut :)

Aika rapsakkaan hintainen vieläkin mutta kun on pakko saada!
Sitäpaitsi,  R.A.K.A.S.T.A.N farkkua sisustuksessa :)

Wau, löysin todisteen sanalle aina:
Tämä kuva on Toivon huoneesta vuonna 2002.

Tässä on itse väsättynä farkkukankainen helmalakanakin,
oon ollu reipas...


Lexington on mulle "the collection",
se jonka ottaisin autiolle saarelle mukaan,
jos sallitte vähän typerän ilmaisun...




Enkä tarkoita että kaikki pitäis olla tähteä ja amerikanlippua
(olettehan te nähneet ettei meillä ole sellaista),
näissä vaan on sitä jotain... 


Meillä siis nukutaan ja kokataan ja syödään Lexingtoneissa,
PISTE!


KYSYMYS:
Löytyykö sinulta joku sellainen mallisto / sisustusmerkki 
joka tuntuu sopivan omaan makuusi parhaiten, jopa täydellisesti?
Tiedän kyllä että jokainen sisustuksesta kiinnostunut on sitä mieltä
että sekoittamalla se paras soppa syntyy eikä suoraan kuvastosta, mutta...

Mallisto jonka tosiaan ottaisit mukaan sinne autiolle saarelle?

Yleensähän nämä intohimot kohdistuu laukkuihin / kenkiin / vaatteisiin
mutta ois kiinnostavaa tietää löytyykö sisustajista myös 
ns. merkkiuskollisia?

Itse asiassa, taidan pistää pystyyn pienen 
ARVONNAN:

Kerro siis omaan makuusi parhaiten sopiva sisustusmerkki,
that´s it.
Voit perustella, voit olla perustelematta.

1. arpa kommentista
2. arpa linkistä blogisivullasi
3. arpa lukijaksi liittymisestä
4. arpa jos tykkäät tästä omalla face-sivulla

PALKINTO:
Palkinnon pitää tietenkin olla postauksen näköinen...

Siispä arvotaan ihana merellinen setti johon kuuluu:
4 purjekankaista pöytätablettia+
1 purjekankainen leipäkori


Kisa voimassa 
26.1 lauantaihin asti,
onnetar arpoo sunnuntaina 27.1
parhaaseen katseluaikaan :)

Lycka till!


Jättipostaus, huh!

Voikaa hyvin,
Sanna


SHARE:

62 kommenttia

  1. Voih ja eih! mä en kertakaikkiaan osaa sanoa sitä parasta sisustuksellista merkkiä, mut sen tiedän varmasti että kaikki, mikä ei ole niiin tusinatuotetta ja suurimmilta yrityksiltä tullutta eli nää ihanat "pikku sisustuspuodit", niiden omat ihanuudet iskee. Siis kaiki, sisustustyynyt, seinäkoristeet... oon vaan huomannut just tätä pikseliviidakkoa selatessa, että täältä löytyy vaikka mitä ihanaa, kaunista ja käytännöllistä, vaikkakin isot yritykset tekeekin kaikkensa vetääkseen/kopioidakseen itselleen kaiken mitä toisilta löytyy... (en nyt kuitenkaan käy sorsimaan, kaikista löytyy JOTAIN hyvää, ihanaa, kuolattavaa, kaunista...) kahdella arvalla vissiinkin kuitenkin mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhut asiaa! Oon ihan samaa mieltä siitä että siunattuja ovat nuo pienemmät, ihanat putiikit. Niissä ratkaisee kokonaisuus ja fiilis !

      Poista
  2. Mulla on käynyt tuuri tuon sisustus "merkin" kanssa, ettei ainakaan ole kalleimmasta päästä! Siis onkohan tuo S-kaupan vai minkä merkki, mutta House. Kiinnitin viime kesänä huomiota, että aina kun löysin jotain yli-ihanaa ja kivaa, se oli aina Housea. :) Edelleen sama homma :) Housella iskee vaatteet, laukut, sisustus. :)

    Liv
    http://lily.fi/palsta/paivauniaika
    paivauniaika@mail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka mukavaa! Oon itekin törmännyt Houseen, kivalta näyttää. Huomaathan että en minäkään oo kaappejani Lexingtonilla täyttänyt kuukaudessa, tää rakkaus täyttää piakkoin jo 10 vuotta ;) Ja täytyy sanoa että kestää edelleen, ensimmäiset pussilakanani on ihan priimakunnossa vieläkin ja paranee vaan! Oon aina ajatellut että jaan hankintahinnan oletetulla käyttöiällä ja silloin se todellinen hinta vasta näkyy ! Ja itseni tunnen sen verran hyvin että silmäkin kestää näitä pitkään ;)

      Poista
  3. Anonyymi1/15/2013

    Tuohon on mahdotonta vastata. Yritän pidättäytyä ostamasta mitään uutta, mitä ei välttämättä tarvita. Talo on niin täynnä tavaraa, että mitään uutta ei mahdu. Päinvastoin, osasta pitäis päästä eroon. Ostan vain, jos on pakko. Nyt on pakko ostaa olkkariin sohva/ sohvat/ nojatuoli tai - tuolit. Vanhat on ihan rikki ja kesällä on tyttären yo- juhlat ja toisen tyttären rippijuhlat.
    Osallistun yhdellä arvalla.
    .
    - Susanna maalta -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, juhlat, mikä ihana syy päivittää vähän paikkoja ;) Onnea kirjoituksiin näin etukäteen, meillä kirjoitettiin viime keväänä ja juhlat oli kaameassa +8C kylmyydessä ja sateessa, pihalla teltassa. Grrrrr, Suomen kesä!

      Poista
  4. Mulle sopii Gant-Lexington-Artwood-miksaus, mutta jos vain yhden saan valita, se on Lexington. Vaikka kovasti pidän Gantin tuotteista niin mallistossa on paljon myös sellaista mitä en meille ostaisi. Lexingtonilta en suoralta kädeltä keksi mitään mitä en haluaisi. Ihana arvonta ja mukana yhdellä arvalla!
    -Marjut
    ps.tykkään tosi paljon myös farkusta sisustuksessa mutten jostain syystä osaa käyttää sitä kuin kesällä;) ja tilausta lähti täältäkin Lexingtonille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama kombo maistuu mullekin! Artwoodilla on kans toooosi kivoja farkkujuttuja mut ei makeaa mahan täydeltä, eikä farkkua kait yhtään enempää...?

      Poista
  5. Pistitkin oikein miettimään.....täytyy sanoa ettei mikään merkki ole ollut niin monipuolinen, että olis pysynyt matkassa mun mieleni ailahtelujen tahdissa :D
    Eli kyllä se menee meikäläisellä niin, että ripaus sitä, toinen tätä - eikä KOSKAAN voi tietää mikä on SE yksi juttu mikä saa koko homman lähtemään lapasesta ja töyden pyörähdyksen käyntiin. Viimeksi se muuten oli yksi Laura Ashleyn kangas...ja mustapunainen lähti muuttumaan tähän missä nyt ollaan.

    Enköhän mä tässä kolmella mukana, linkittelen heti kun menen toiselle masiinallle!

    Ai niin, ihana toi helmalakana - vaikkei ihan just mun juttu olekaan, niin tykkään silti kovin!
    (Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä, että taas mennään....)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varovasti Ilopilleri, sulla on tapana innostua ja maalia keittiön kaapissa ;)

      Poista
  6. Riviera Maison miellyttää aina, mutta täytyy myöntää että Greengaten ja Pip Studion pastelliset sävyt ihastuttavat aina kevään tullessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä...Riviera Maison tuntuu olevan kovassa nousussa edelleen, itsekin tykkään monista jutuista !

      Poista
  7. Morjesta! Sellaiset rapsakkaat shoppailut ;D Aikas ihkut. Ihailen Lexingtonia, mutta en omista YHTÄÄN tuotetta ko. virmalta. Pihi on pihi, vaikka voissa paistais... ;) Siksi päätinkin ekaksi vastata, että mallistovalintani on "Le Kirpputori", mutta tämän päiväisen pyrähdyksen jälkeen yhdelle paikalliselle kirpparille mietin, että ei hemmetti, ovatko nämä oikeiden ihmisten tavaroita mitä täällä myyskennellään, niin karseeta kuraa oli tarjolla ;) Joten lukitsen vastauksen Bloominville. Se tyyli ja linja puhuttelee eniten - raffi industrialismi & luonnon materiaalit.
    Kolme arpaa mulle, linkitän tänään myöhemmin! Kiitos hei :)

    VastaaPoista
  8. Kääk! Pelkäsin että tää on niin tyhjäpäinen leikki ettei kukaan lähde mukaan ;) Tässä ei kylläkään ollut tarkoitus rehvastella yhdelläkään merkillä.
    Oon muuten samaa mieltä Voikukan kanssa että nykyään kirppiksillä on enimmäkseen pelkkää shaissea tarjolla. Jengi tuo sinne ihan roskiskamaa! Ja täälläpäin on kokemusta siitä että vähänkään paremmat varastetaan, vaikkei hinta todellakaan päätä huimaa. Onneksi on muutama "luotto"romukauppias ja Herra E jotka täyttää rouvan vanhan romun kaipuu-osaston. Ja kiitos Huuto.netin että saa toisesta päästä eteenpäin ;) tosin tuntuu että sitäkään kautta ei enää kulje. Apua, täällä mä iloitsen ostoksistani ja maailma hukkuu tavaraan, minä muiden mukana. Kääk!

    VastaaPoista
  9. mihinkähän mun kommentti katosi, mutta siis kahdella arvalla mukana jipii :) ja mieluisat merkit lexington keittiössä ja designers guild muualla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, Trishia Guild oli yhteen aikaan myös mun suosikkilistallani :)

      Poista
  10. Anonyymi1/15/2013

    Ihana, Lexington munkin lemppari, pikkuhiljaa pikkuhiljaa. House kans edullinen olen hankkinut sekä Casa Stokkalta on mun mieleen. Ikean pikkujuttuja unohtamatta! En osaa liittyä tähän hätään blogger faniksi, mutta käyn täällä säännöllisesti anonyymina. Sama soffa löytyy meiltä kaksin kappalein olkkarista ja paljon tyynyjä... T.Kaupungintalon Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin Sanna, pikkuhiljaa ja kestävää kehitystä :) Fani kun fani...noi soffat on maailman parhaat, ottaisin ne mukaan sinne autiolle saarelleni :) Hetkinen, eihän se kovin autio taitais ollakaan kun kaikki suosikkiromut ois messissä...se ois KOTI!

      Poista
  11. Tähän kysymykseen on todella paha vastata, mutta tuosta mallistosta tuli ensimmäisenä Iittalan Aalto-sarja, olen sen suurkuluttaja (tiedä sitten luetaanko tuo siihen mutta kuitenkin) :D Toinen lemppari on Perfect Home ja Partylite sisustus/somistus osasta. Näitäkin kulutan huimasti, partylitekonsulttina toimin harrastuspohjalta :) Mutta mutta, sitten on tietysti tuo Ikea, sieltä saa ihania pikku juttu joihin olen koukussa, kuin haaveilen myös Ektorp-malliston jokaikisestä huonekalusta :DDDD

    Kahdella mukana:Lukijana olen ja kommenttia laitoin :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on siitä kiva kisa että kaikki vastaukset kelpaa :) Tykkään myös noista sisustuskutsu-jutuista ja Ektorp on parasta mitä sohvarintamalle on tapahtunut vissiin 15 vuoteen, pestävine päällisineen :)

      Poista
  12. Moikka! En myöskään osaa nimetä suosikkiani, niitä ihastuttavia yksittäisiä tuotteita löytyy niin monesta paikasta :) Mutta muutakin asiaa on: Blogitunnustus omassa blogissani sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Miia, yritän ehtiä vastaamaan pian ;)

      Poista
  13. Melkein kallistuisin H&M:n Home mallistoon, kun ne jatkuvasti tuuppaa sieltä myyntiin "Pakko saada" tyynynpäällisiä. Olen jo lukija, mutta jos se lasketaan niin sitten ahneesti kolmella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  14. lempi sisustusmerkkini on Galleria Kääntöpoijun 100% pellavatekstiilit Lappeenrannan Linnoituksessa. Osallistun arvontaan kolmella arvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam, pellava on ihanaa! Olen suunnitellut pellavalakanoiden koekäyttöä mutta mieli epäröi vielä...

      Poista
  15. Fiksu ihminen, miten mainio idea laittaa farkkua sisustukseen - ihan totta! Niin tuttua, tosin kintuissa, ei sohvalla. Näyttää hyvältä! Ja sitten niistä lempimallistoista, heh, pääsisinkin käsiksi mallistoihin;) Ikioma lempimallistoni syntyy Nairobin keskustan kauppakadun kangasliikkeistä ja intialaiskorttelin poljettavien singereiden raksutuksesta, eli mallisto omasta päästä, toteutus kadunvarren ompelijoilla. Ihan kelpoa, ja kaikkea saa;)

    VastaaPoista
  16. Kähkähkäh, James on aina James :)

    Odottelinkin että mitä sieltä pääin palloa tulee vastaukseksi! Pääset ainakin toteuttamaan omia visioita. Täälläkin pääkopassa niitä pyörii roppakaupalla mutta täytyy ihan suoraan sanoa että kukkaro / luonne ei aina anna myöden Suomessa teettämiseen.
    Omat tunnit ei riitä kaikkeen vaikka taitoa oliskin mutten millään pysty taipumaan ompelijalle n. 70€/tunti esim. nojatuolin irtopäällisistä. Varsinkin jos kangas maksaa yli 140€/metri! Tämä tarina on sitäpaitsi tosi! Noh, toisaalta, eläköön verot, sotut ja eläkemaksut...

    Mutta se siitä kestävästä kehityksestä ja kertakäyttökulutuksen vähentämisestä, helpommin marssii Ikeaan ja ostaa uuden nojatuolin 300€:lla, valitettavasti!

    VastaaPoista
  17. En ole minkään merkin uskollinen kannattaja. Sisustusta teeman ja värimaailman mukaan toteutan ja joitakin tuunailen uutreen uskoon. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah sitä ihanaa sekamelskaa joka kodista kuuluukin löytyä, muuten on kun huonekalukaupan tai katalogin mallihuone!

      Poista
  18. Kelpaako Finlaysonin muumi -aiheiset pyyhkeet vastaukseksi? Autiolla saarella niihin voisi uinnin jälkeen kuivatella, niiden lämmössä voisi nukkua päiväunet, illalla niistä voisi rakentaa majan. Haisuli -pyyhe on paras. :D

    Mä osallistun kahdella arvalla. Kuvallinen linkitys löytyy blogistani.

    Mullakin on ARVONTA käynnissä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonnih, ja nyt joku sai sen aution saaren kuulostamaan niin ihanalta ja houkuttelevalta ja lämpimältä ja ja ja...
      Haisuli on aina ollu paras!

      Poista
  19. En oo vielä löytänyt omaa suosikkimerkkiä ja koska oon aika ailahtelevainen ja nopeasti mieltä muuttava, niin epäilen etten koskaan suosikkia löydäkkään :D Elä hetkessä ja vaihtelen juttuja.

    Yhdellä arvalla mukana.

    lof73(at)mbnet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Carpe Diem on tuttu juttu täälläkin mutta jotenkin toi Lex on seurannut uskollisesti jo niin monta vuotta että ansaitsi postauksen itselleen :)

      Poista
  20. Yhdellä mukaan.
    Ja meidän kalut ja tekstiilit on pääosin Ikea(on tuossa kilometrin päässä),Finlayson,Luhta,retrot perintönä. Mitään niistä en ottaisi autiolle saarelle vaan ottaisin edesmenneen mummuni tekemän tilkkuseinävaatteen. Se olisi kiva levittää sinne hiekalle. Pötkötellä tiiraten merelle,tulisko joku riski merimies pelastamaan vanhan käävän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, sinäkin saat sen aution saaren kuullostamaan niin houkuttelevalta! Ja noi merimiehet...olin kokonaan unohtanut ohikulkevat laivat! Pitää muistaa pakata meikkipussi...onkohan Lexingtonilla?

      Poista
  21. En ole lainkaan merkkiuskollinen, yritän ostella mahdollisimman vähän. Tavaraa kuitenkin kertyy. Kahdella arvalla mukana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kertyy kertyy!

      Mutta jos vaikka laatu jonain päivänä korvais määrän meidän huushollissa...yritystä ainakin on ;)

      Poista
  22. Minulle ihanimpia sisustusjuttuja löytyy esim. Indiska -kaupasta -ja vastaavista itämaisista putiikeista. Olen kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos katos, mää oon unohtanu ton Indiskan. Siellä on aina ollu ihania lyhtyjä...

      Poista
  23. Mä jäin miettimään tätä sillon kun kirjotit tän postauksen.. En keksinyt vastausta ja sitten unohdin.. Hmmm. Mä oon niin sekametelisoppa etten keksi mitään mikä ois niinkö just mua. Mä ku käytän vähä kaikkee sekaste. :D Oikeestaa kaikki rumat ankanpoikaset tulee luokseni, tai mä niitten. Eiku heii, jos täytynee jotain ny sanoo niin sit ku on nii saakelin lapsenmielinen nii noi lasten kaikki jutut on tosi kivoi, kuten leikkikalut. Tolla tolla Ferm Livingillä oli kaikkia super söpöjä lasten juttuja myynnis *höm*.

    Jos oon vanha lukija ja kommentoin niin saanko sit kaks arpaa?!? Ei vitsit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soppa on hyvä juttu, persoonallista olla pitää! En minäkään haluais että kaikki on yhtä ja samaa, kunhan nyt leikin tota autiosaari- leikkiä :)

      Poista
  24. Ihastelen aina Riviera Maisonin huonekaluja ja piensisustustuotteita, tosin lompakko harvoin antaa periksi niitä ostella :) En ole mitenkään merkkiuskollinen sisustaja.

    Ihana blogi sinulla, ja kauniita kuvia! Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riviera Maison on minunkin mieleeni! Ootkos käynyt koskaan Loviisan Aitassa? Linkki tossa bloginikin syrjässä...saa tossut pyörimään jos tykkää Rivierasta!

      Poista
    2. Ja kiitos, kiva jos tykkäät logistani :)

      Poista
  25. RM, GG, JDL... Mutta yli kaiken jotain ihanaa vanhaa ja patinoitunutta jolla ei ole edes merkkiä :)

    Minä osallistuisin kahdella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vanhat jutut on asia erikseen. Rakastan vanhoja romuja!

      Poista
  26. Vau, uusi blogilöytö! Löytyi sattumalta googlesta kun hain Luhta Home -nimellä :D Hmm, heitit pahan kyssärin. Minusta tuntuu, että meidän sisustustyyli on hakusessa vielä eikä hioutunut niin paljoa, että voisin yhtä mallistoa sanoa! Niin moni miellyttää! Nyt himoitsen GG White Dora astioita, vaikka ne eivät edes toisaalta ole kuin piste iihin meidän kotona :D Arvonnassa kahdella mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta, tarviihan se i pisteensä :) Kiva kun löysit tänne, tervetuloa!

      Poista
  27. Anonyymi1/22/2013

    Tällä hetkellä tykkään erityisesti Tine K:n tuotteista, mutta tykkään kyllä monesta muustakin :) Arvonnassa mukana kolmella arvalla!

    VastaaPoista
  28. Vaikean arvontakysymyksen heitit :) Jos siltä kantilta katsoo, että mitä yksittäistä merkkiä on eniten kotiin kertynyt niin Pentik. Lamppuja, poroja, lyhtyjä, pyyhkeitä, muita tekstiilejä, jne. Olen myös ilmeisen ikuinen Marimekko-tyyppi :) Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurraa! Kotimaisuus kunniaan! Kiva kuulla :)

      Poista
  29. 3 mukana sisustusmerkillä ei väliä kunhan on pellavaa...sinkkiä..valkoista...sinistä kun on poikia..jaa jaa millä tuulella nyt milloinkin satun olemaan! Ja tietysti makuun vaikuttaa "punainen" hintalappukin :) Mullakin on arvonta meneillään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pellava, sinkki, valkoinen, sininen...kuullostaa hyvältä :)

      Poista
  30. PiP Studion tuotteita lähtisi minun mukanani autiolle saarelle. Yhdellä mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PiP...täysin ihme juttu mulle...vilpittömästi ihailen mutten vois kuvitellakaan kotiini :) Kiva kun meillä on erilaisia makuja!

      Poista
  31. Sisustus on vähän sitä ja tätä. Ei ole mitään tiettyä merkkiä mutta haluan ostaa laadukasta koska olen laiska enkä jaksa aina hankkimassa uusia. Ja olen säästäväinenkin sekä hinnassa että ajattelen luontoakin.
    Autiolle saarelle ottaisin käytännällisen suuren ja hyvin kuivaavan pyyhkeen.
    Yhdellä arvalla mukana.
    harmaakissa(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti, harvoin ja laadukasta! ...+ sitten mieliteot ;) Aaah, laadukkaat oyyhkeet on ihania, saarella tai kotona!

      Poista
  32. Ei ihan heittämällä tule kyllä mieleen yhtä sisustusmerkkiä ylitse muiden, ennemminkin yksittäisiä juttuja sieltä täältä. Sillä laillahan minusta sisustus parhaiten muotoutuukin oman näköiseksi. Mieleen tulee kuitenkin Esprit Homen mallisto, siellä on paljon kivan näköisiä juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun muistutit, en oo pitkään aikaan tutkiskellut mitä Espritillä on tarjolla!

      Poista
  33. JA TÄÄ ARVONTA PÄÄTTYY N.Y.T! Pistän koneen käyntiin ja kohta kuulette voittajan :)

    Kiitos kun osallistuitte niin runsaasti !

    Sanna

    VastaaPoista

© Pikkutalo. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig